HOROR KRAJ LIMA! GOLO TELO DEČAKA (13) PRONAĐENO U BERANAMA: Oko vrata imao povez, tinejdžer (19) uhapšen zbog ubistva (FOTO)
Foto: Vijesti.me/Tufik Softić

NESTANAK PRIJAVLJEN JUČE

HOROR KRAJ LIMA! GOLO TELO DEČAKA (13) PRONAĐENO U BERANAMA: Oko vrata imao povez, tinejdžer (19) uhapšen zbog ubistva (FOTO)

Crna Gora -

Policija je uhapsila S.I. (19) iz Berana, zbog sumnje da je ubio 13-godišnjeg dečaka, čije je telo nađeno danas oko 11 časova u blizini Lima.

Telo dečaka je pronađeno nago i u vodi, a njegov nestanak policiji je prijavljen juče. Uviđaj je obavio tužilac iz Bijelog Polja.

“Telo dečaka biće upućeno na Odeljenje sudske patologije na obdukciju. Zbog zaštite identiteta i integriteta preminulog, policija neće saopštiti njegove inicijale ni bilo koji drugi podatak ili detalje kojim bi se povredila prava maloletne žrtve”, rekli su iz Uprave policije.

foto: Vijesti.me/Tufik Softić

Telo dečaka, čiji su roditelji izbeglice sa Kosova, pronađeno je oko 11 sati u blizini Lima pored Buvlje pijace.

Telo je pronađeno nago i u vodi, dok je odeća bila na suvom. Dečakov otac je rekao da je dečak nestao u nedelju i da od tada tragaju za njim.

foto: Vijesti.me/Tufik Softić

On je kazao da su Romi i Egipćani sa Kosova danas organizovali masovnu potragu pored Lima i da su, nažalost, dete pronašli na ovoj lokaciji.

Dečakov otac je potvrdio da je telo bilo golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima i izrazio sumnju da je njegov sin ubijen.

Kurir.rs/Vijesti.me (Tufik Softić) Foto: Vijesti.me/Tufik Softić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja