NIKOLA ĆUPIĆ LIKVIDIRAN ZBOG VEZE SA KAVČANIMA?! Crnogorca digli u vazduh jer je bio blizak sa Miloševićem
Foto: Vijesti/Printscreen

ISTRAGA EKSPLOZIJE USRED PODGORICE

NIKOLA ĆUPIĆ LIKVIDIRAN ZBOG VEZE SA KAVČANIMA?! Crnogorca digli u vazduh jer je bio blizak sa Miloševićem

Crna Gora -

Ubijeni Crnogorac navodno je bio član klana s Cetinja koji sarađuje s ozloglašenim klanom iz Kotora

Nikola Ćupić (35) sa Cetinja, koji je u nedelju raznesen u Ulici Novaka Miloševića u Podgorici, kada je eksplodirala bomba postavljena pod njegov automobil, navodno je bio pripadnik kriminalne grupe sa Cetinja koja je bliska s "kavačkim klanom" iz Kotora, prenose crnogorski mediji.

Prema rečima izvora crnogorskih medija, likvidirani Ćupić važio je za bezbednosno interesantnu osobu, a glave mu je navodno došla veza s "kavčanima".

Bio blizak s Miloševićem?

- Navodno je obavljao neke poslove za klan iz Kotora. Takođe, Ćupić je bio izuzetno blizak sa Mariom Miloševićem, koji je označen kao pripadnik "kavačkog klana", a koji se od jula prošle godine nalazi u pritvoru u Prištini, pošto je tamo uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvima na teritoriji Crne Gore - prenose crnogorski mediji.

jezive scene na mestu eksplozije
jezive scene na mestu eksplozijefoto: Vijesti/Printscreen

Podsetimo, Ćupić je ubijen prekjuče oko 10.40 u Podgorici, a detonacija je odjeknula čim je svojom "tojotom" krenuo s parkinga. Ćupić, koji je bio sam u kolima, od siline eksplozije je izleteo iz auta, a prema rečima svedoka, nekoliko minuta je jaukao na ulici i molio prolaznike za pomoć. Međutim, na putu za bolnicu je preminuo.

foto: Printscreen Vijesti

Pratili ga danima

- Sumnja se da je bomba bila postavljena ispod suvozačevog sedišta, što potvrđuje krater na ulici. Utvrđeno je da je on malo pre eksplozije izašao iz zgrade u kojoj živi njegova porodica - naveli su mediji, napominjući da se sumnja da su ubice pratile žrtvu danima.

Policija radi na slučaju Nekoliko osoba bilo na saslušanju

Prema rečima nekih izvora, iako je Ćupić bio u grupi s Cetinja koja sarađuje sa "kavačkim klanom", postoje neke indicije da je on u poslednje vreme održavao kontakt i sa pojedinim osoba iz suparničkog, "škaljarskog klana".

- Policija utvrđuje s kim je u poslednje vreme komunicirao, a privedeno je više osoba za koje se sumnja da imaju neke informacije o ubistvu, ali zasad niko nije zadržan - preneli su mediji reči izvora iz istrage.

(Kurir.rs/D. J./ Foto: Printscreen Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track