MILO U RAZGOVORU SA AMBASADORIMA EU: Uprkos političkim pritiscima NEĆE BITI KOMPROMISA!
Foto: EPA / TOMS KALNINS

crna gora

MILO U RAZGOVORU SA AMBASADORIMA EU: Uprkos političkim pritiscima NEĆE BITI KOMPROMISA!

Crna Gora -

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da uprkos brojnim političkim pritiscima, "neće biti kompromisa" sa nacionalistima.

Kao i sa onima koji žele da unište tekovine ove generacije, kad je reč o odnosu države i crkve, saopšteno je iz Ðukanovićevog kabineta.

Ðukanović je tokom susreta sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori istakao i da će vladavina prava biti ključni prioritet državne politike.

"Đukanović je zahvalio na interesovanju i korisnim sugestijama, ističući da će vladavina prava kao preduslov ekonomskog razvoja i dalje biti ključni prioritet državne politike, kao preduslov za saradnju sa kredibilnim partnerima", kaže se u saopštenju.

Đukanović je bio gost na radnom ručku sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori, u organizaciji ambasadora Republike Hrvatske, predsedavajuće Savetu EU, Veselka Grubišića, navedeno je u saopštenju.

Kako je saopšteno, hrvatski ambasador je, pozdravljajući predsednika i kolege, istakao da mu je čast što je u ulozi domaćina kada njegova zemlja prvi put predsedava EU, i to u vreme pandemije korona virusa, i zahvalio svima na saradnji.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track