DF PROTIV SMENE MINISTRA LEPOSAVIĆA! KNEŽEVIĆ: Krivokapić najviše radi protiv Vlade, bolje da smeni one koji su glasali za DPS!
Foto: Youtube prtscr / Kanal plus

neće glasati za razrešenje

DF PROTIV SMENE MINISTRA LEPOSAVIĆA! KNEŽEVIĆ: Krivokapić najviše radi protiv Vlade, bolje da smeni one koji su glasali za DPS!

Crna Gora -

Demokratski front (DF) neće podržati razrešenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, saopštio je danas predsednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

„DF je podržao vladu 4. decembra i sledićemo volju glasača. Mislimo da nije dobro da se raspravlja između ministra Leposavića i premijera“, istakao je Mandić na konferenciji za medije u Skupštini nakon sastanka lidera parlamentarne većine.

On je kazao da su čvrsto odlučili da urade ono što su od njih tražili glasači.

„Smenjen je totalitarni režim. Crnu Goru je zadesila politička kriza, toga ima i u Vladi. Mi, partije parlmentarne većine smo odlučili da to rešimo. Imaćemo brzo novi sastanak na kojem ćemo imati konkretne predoge. Danas je bila dobra atmosfera, jedna saradnja koja obećava da će se pretočiti u konkretne predloge. Raspravljali smo o temama demontiranja režima“, istakao je Mandić.

On je rekao i da mnogi iz bivšeg režima koje rade u sistemu i dalje urušavaju sistem da bi povratili bivše stranke.

„Obećevamo im da se nećemo vraćati u prošlost bez obzira na izazove i probleme“, rekao je Mandić, prenose Vijesti.

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera DF Milan Knežević rekao je da protiv Vlade radi najviše premijer Zdravko Krivokapić.

„On je doveo Vladu u krizu. Meni je veoma simptomatično da se sve dešava pod aktivnostima patriotskih snaga. Bolje je da je Krivokapić smenio one ministre koji su glasali za DPS“, rekao je Knežević.

Kurir.rs / Vijesti.me, Foto: Youtube prtscr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track