MILAN KNEŽEVIĆ ZA KURIR: Đukanović čuva milijarde na ofšor destinacijama
Preterao: Milo Đukanović, Foto: BETA/Predsedništvo Crne Gore, Nemanja Nikolić

Provocira

MILAN KNEŽEVIĆ ZA KURIR: Đukanović čuva milijarde na ofšor destinacijama

Crna Gora -

Najlakše i najpopularnije je optužiti Srbiju i srpski narod za sve, poručuju iz DF

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović ponovo provocira! On je u intervjuu za Televiziju Crne Gore rekao da će braniti tu zemlju svim sredstvima od „velikosrpskog nacionalizma“ i da je Crna Gora za kratko vreme od zemlje pouzdane stabilnosti i ekonomskog prosperiteta, koja gaji multikulturalizam, postala zemlja koja se opisuje kao potencijalno žarište na zapadnom Balkanu.

Reagujući na Đukanovićeve navode, poslanik u Skupštini Crne Gore Milan Knežević kaže da crnogorski predsednik nema nameru da brani državu od „velikosrpskog nacionalizma“, već bogatstvo svoje familije, koja je opustošila i kriminalizovala tu državu u 30 godina njegove vladavine.

Jasan Knežević
Jasan Kneževićfoto: Youtube prtscr / MINA

- Najlakše i najpopularnije je optužiti Srbiju i srpski narod za sve. Đukanović, koji je svaki put kad je bio u prilici, zabio nož u leđa Srbiji, nikako da shvati da je istovremeno zabijao nož u leđa i Crnoj Gori, što su mu pokazali izbori 30. avgusta prošle godine.

A kolika je Đukanovićeva „hrabrost“ najbolje svedoči i to da ne sme stati na čelo tzv. komita i zrnaša, već ih ohrabruje bonovima goriva od 20 evra i sendvičima iz „Volija“, a svoje milijarde čuva po ezgotičnim ofšor destinacijama. Da imamo tužilaštvo, on bi davno bio procesuiran, a da ima hrabrosti u vladi, dobio bi adekvatan odgovor, a ne tajne sastanke na kojima mu se daje legitimitet - rekao je Knežević.

Kurir.rs/ J. M. Foto: BETA/Predsedništvo Crne Gore, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track