MANDIĆ: Milan Knežević je utemeljeni Srbin! Mogao bi da predvodi našu listu na izborima u Podgorici!
Foto: Youtube prtscr / Kanal plus

pred prolećne izbore

MANDIĆ: Milan Knežević je utemeljeni Srbin! Mogao bi da predvodi našu listu na izborima u Podgorici!

Crna Gora -

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić najavio je kandidaturu Milana Кneževića za nosioca liste koalicije na izborima u Podgorici na proleće 2022. godine.

Mandić je rekao da o Kneževiću ozbiljno razmišljaju na, kako je kazao, važnim izborima u Podgorici, na kojima žele da on predvodi njihovu izbornu listu.

"Ja sam iz porodice koja je ravnogorska, monarhistička i kada pogledam mnoge potomke onih koji su ostali na Zidanom mostu, danas se oni stide tih svojih predaka, ali mnogi naravno i čuvaju uspomenu i njeguju uspomenu na njih. Кao što ima onih, poput našeg Milana Кneževića, za kojeg ozbiljno razmišljamo na ovim važnim izborima u Podgorici i želimo da nosi našu izbornu listu, da više ne ulazimo u priču o nestranačkim kandidatima, o nekima koje nam neko preporučuje da će biti dobri. Nego da imamo proverenog čoveka da nam nosi izbornu listu", rekao je Mandić u emisiji "Ćirilica".

Dodao je i da je Knežević "jedan utemeljeni Srbin", koji potiče iz porodice gde su dva njegova strica poginula u partizanima.

Kurir.rs / Vijesti.me, Foto: Youtube prtscr / Kanal plus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track