03:18

Usijanje - Medojević o susretu Mila Đukanovića i Dritana Abazovića u Dubaiju

usijanje

DRITAN I MILO SU SE SRELI U DUBAIJU! Medojević otkrio detalje tog sastanka, jedini motiv za ovo što je ABAZOVIĆ URADIO JE NOVAC

Crna Gora -

O političkoj krizi u Crnoj Gori su u večerašnjem Usijanju govorili prof. Vladimir Pavićević, politikolog Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene i dr Rajko Petrović, naučni saradnik Instituta za evropske studije.

- Dritan Abazović nije autentičan, niti samostalan političar. URA je praktično osnovana od medijskog koncerna Vijesti, čiji je vlasnik nekada bio Soroš, a sada Junajted medija grupa, dakle Šolak i Đilas. Dakle, taj medijski koncern je formirao ovu vladu sa delovima Crkve. Nema nikakve dileme da ovo što je Abazović uradio, da je jedna izdaja - rekao je Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene u Usijanju na Kurir televiziji.

usijanje
foto: Kurir televizija

- Ove strukture su se formirale samo oko jednog cilja, a to je da treba zaštititi tekovine Mila Đukanovića, da ga ne treba hapsiti, da ne treba zabraniti rad DPS, da se dosijei i tajne službe ne trebaju otvarati, jer bi se tamo možda našli neki sveštenici u Crnoj Gori i neke druge strukture i da treba uništiti Demokratski front. Treba istinu reći - ova vlada je formirana da sačuva DPS i da uništi DF. To je bio cilj - dodao je Medojević.

Nebojša Medojević tvrdi da su se Drtan Abazović i Milo Đukanović sreli u Dubaiju i da otvoreno sumnja da su se tamo dogovorili o novcu, pošto je kako Medojević ističe novac jedini motiv zbog kog je, kako kaže, Abazović izdao izbornu volju građana.

Usijanje
foto: Kurir Televizija

- Milo Đukanović i Dritan Abazović su se susreli u Dubaiju. Otvoreno sumnjam da se tu radilo o novcu, jer jedini motiv za ovo što je Dritan uradio je novac. Otvoreno sumnjam da su se dogovorili o novcu. Imate situaciju da je predsednik vlade optužio svoga zanemika da podržava narko kartel i da je odao informacije koje su međunarodne službe dostavile Dritanu Abazoviću da bi zaštitio narko klan, to je ovaj kavački klan u Crnoj Gori. A zamenik premijera je optužio premijera da švercuje cigarete, što je takođe tačno, jer je bliski rođak premijera Krivokapića jedan od glavnih distributera šverca cigareta u prethodnom režimu - dodao je Medojević u Usijanju.

Medojević je dodao da je ovo jedna od najkorumpiranijih vlada.

- Ova vlada Abazovića i Krivokapića je jedna od najkorumpiranijih vlada u Crnoj Gori - rekao je Medojević.

01:07

Vladimir Pavićević: Izvesno je da Krivokapićeva vlada pada!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris T. Ona ne bi mogla da dobijeV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:25

Usijanje: Rajko Petrović o političkoj krizi u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track