07:26

NOVA ŠANSA ZA FORIMIRANJE VLADE CRNE GORE Nakon neuspešnog pregovranja opozicije Đukanović za Kurir TV: PREOSTAJE NAM SAMO OVO

KURIR Televizija

NOVA ŠANSA ZA FORIMIRANJE VLADE CRNE GORE Nakon neuspešnih pregovora opozicije Đukanović za Kurir TV: PREOSTAJE NAM SAMO OVO

Crna Gora -

Milutin Đukanović, jedan od lidera Demokratskog fronta, istakao je da će prioritet nove Vlade Crne Gore isključivo biti okršaj sa organizovanim kriminalom i isključenost saradnje sa DPS-om Mila Đukanovića.

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić istakao je da od formiranja nove vlade nema ništa, a Đukanović navodi da se to odnosi samo na pregovore koji su se odigralui u okviru jednog formata, koji je potpuno bio nedemokratski.

- Svedoci šta se dešava ovih dana, očekivali smo da će pregovori ići u pravom pravcu imali smo situaciju koja nije prijatna, ni demokratska. Moramo poštovati demokratske principe. Ima određenih zahteva, svako bi hteo neki deo vlasti za sebe - kaže Đukanović.

Milutin Đukanović
foto: Kurir televizija

U ovom formatu su iscrpljene sve mogućnosti za postizanje dogovora, a sada je najbitnije je da se sastanu lideri svih opozicionih stranaka i da se vidi šta još može da se uradi, rekao je Đukanović.

- Ipak možda može doći do sastava nove vlade kada se sastanu lideri, sve ostalo bi bilo izdaja kakva nije zabeležena do sada - kaže Đukanović.

Prioritet nove vlade je okršaj sa kriminalom, ali i koalicija bez Milovog DPS-a, ističe Đukanović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track