05:09

DRITANU PRETE DA ODUZMU SVE! Vlada CG na korak do novog mandatara, ali postoji ZAKRČENJE: Abazoviću ne daju službu bezbednosti

KURIR Televizija

DRITANU PRETE DA ODUZMU SVE! Vlada CG na korak do novog mandatara, ali postoji ZAKRČENJE: Abazoviću ne daju službu bezbednosti

Crna Gora -

Bivšem premijeru Crne Gore Dritanu Abazoviću žele da oduzmu sve funkcije u vladi, uprkos sjajnim rezultatima koje je postisgao, rekao je potpredsednik Vlade Crne Gore, Vladimir Joković u jutarnjem programu Kurir televizije.

On je istakao da postoji želja svih da se postigne sporazum o novoj vladi Crne Gore, i da je stav svih da je Mirodrag Lekić pogodan za novog mandatara.

Vladimir Joković
foto: Kurir televizija

- Želja svih je da se postigne sporazum. Svi su se složili da Miodrag Lekić bude mandatar. Zastoj je nastao kod učešća u vladi i kome bi pripali koji resursi. Mi smo postigli odlične rezultate za vreme 100 dana naše vlasti, pa smo i tražili određene uslove u vladi. Dritan je tražio službu bezbednosti. Ne bismo da ne dobijemo ono što nam po značaju pripada - kaže Vladimir Joković, potpredsednik Crne Gore i dodaje:

- Mi ne možemo na izbore, ako nemamo ustavni sud. SNP je posvećen postizanju dogovora, u deset sati se nastavljaju razgovori. DF ima jedan normalan i demokratski pristup i sa njima je lako dogovoriti se. Ovde Dritanu hoće da se oduzme sve i to od strane onih koji su i oborili Dritanovu vladu i ima se jedan pogrešan pristup celokupnoj situaciji, da one, koji su pokazali mnogo, žele da stave po strani - kaže Vladimir Joković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:22

DRITAN JE SPREČIO DISKRIMINACIJU SRBA U CG Glišić o trzavicama u crnogorskoj vladi ZBOG OVOGA JE ABAZOVIĆ VEĆ UŠAO U ISTORIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track