"ĐUKANOVIĆ ODBIO GLASAČE ZBOG OVOGA?!" Pavićević tvrdi: Milo je najslabiji kandidat DPS, Mandić je najbliže predsedničkom mestu
Foto: EPA/Boris Pejović, EPA/Andrzej Lange

KURIR TV

"ĐUKANOVIĆ ODBIO GLASAČE ZBOG OVOGA?!" Pavićević tvrdi: Milo je najslabiji kandidat DPS, Mandić je najbliže predsedničkom mestu

Crna Gora -

Dva dana uoči predsedničkih izbora u Crnoj Gori, aktuelni predsednik Milo Đukanović raspisao je prevremene parlamentarne izbore za 11. jun. Đukanović je na konferenciji za novinare kazao da se sve vreme držao Ustava.

Vladimir Pavićević, politički analitičar, uključio se u Centralni dnevnik gde se dotakao odluke o raspisivanju prevremenih parlamentarnih izbora Mila Đukanović, ali i predsedničkih izbora koja su za dva dana.

- Ovom odlukom Milo može samo da odbije i već postojeće glasače od sebe. Zato što je ova odluka očigledno neustavna. Potpuno je kontra ustavu Crne Gore i sada se građani pitaju "pa šta radi ovaj čovek, uzurpator jedan i to radi samo 2 dana pred izbore". Moj stav je da Milu treba politički odgovoriti. Ja bi mu rekao Milo ajde na izbore ako ih želiš jer u ovom momentu Milu može samo da prepolovi rezultat koji je ostvario pre 3 godine. Ako je već zapeo da ide na izbore, ja bi mu to i omogućio - istakao je Pavićević.

02:21

ĐUKANOVIĆ ODBIO GLASAČE ZBOG RASPISANIH IZBORA?! Pavićević tvrdi: Milo je najslabiji kandidat DPS, Mandić je najbliže predsedničkom mestu

- Oko predsedničkih izbora nema mnogo dilema. Već se sada zna da postoje trojica kandidata koji uzimaju najveći broj glasova, a to su Andrija Mandić, Jakov Milatović i Milo Đukanović. Već sada je sto procentno da Andrija Mandić i Milo Đukanović idu u drugi krug. Budući da je Milo najslabiji od mogućih kandidata DPS, jer on mobiliše ogroman broj glasača protiv sebe, čak i oni koji ne znaju za kandidate glasaće protiv njega. Sada najveći broj ljudi kada bi pitali ko će biti novi predsednik mislim da bi rekli Andrija Mandić - rekao je Pavićević.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track