PUČE BRUKA U ROŽAJAMA, TUKLA SE BRAĆA! Punim gasom bratu u šupu, ovaj ga gađao, a onda uletela snajka pa izvukla najdeblji kraj
Foto: Youtube Printscreen

cirkus

PUČE BRUKA U ROŽAJAMA, TUKLA SE BRAĆA! Punim gasom bratu u šupu, ovaj ga gađao, a onda uletela snajka pa izvukla najdeblji kraj

Crna Gora -

ROŽAJE - Braća S.M. i N.M. potukla su se u Rožajama. Tom prilikom povređena je partnerka jednog od njih koja je probala da ih zaustavi.

N.M. je uhapšen i osuđen na 15 dana zatvora. Protiv S.M. podneta je prekršajna prijava.

“Dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Rožaje prijavio je S.M. (36) da je njegov brat N.M. (39), neposredno pre prijavljivanja, ispred porodične kuće koja se nalazi u mestu Hurije, svojim vozilom marke sitroen namerno udario u pomoćni objekat, vlasništvo S.M.”, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako su kazali, od S.M. prikupljeno je obaveštenje na zapisnik u odnosu na pomenute okolnosti.

“Tom prilikom policijski službenici došli su do saznanja da je N.M. vozilom udario u pomoćni obekat vlasništvo S.M, nakon čega je N.M. uputio reči uvredljive i preteće sadržine u odnosu na S.M. i u njegovom pravcu gađao oštrim predmetom”, naveli su iz UP.

Dodaju da se nakon toga u ovaj sukob umešala i emotivna partnerka N.M. pokušavajući da ih zaustavi. Međutim, kazali su iz UP, S.M. je tada fizički napao pomenutu žensku osobu.

“Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da se radnjama N.M. i S.M. nema elemenata krivičnog dela već da je reč o prekršajima iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici. N.M. je u više navrata od strane službenika rožajske policije potraživan na kućnoj adresi u naselju Hurije, ali se nakon događaja udaljio iz porodične kuće i policijski službenici su za njim tragali, dok je protiv S.M. podneta prekršajna prijava u redovnom postupku”, naveli su iz UP. Dodaju da je nakon što je policija locirala N.M, on uhapšen zbog prekršaja.

“On je priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji je za ovo lice izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od 15 dana i on je sproveden u Zatvor Bijelo Polje na izdržavanje kazne”, zaključili su iz UP.

Kurir.rs/Sandžaklive

Bonus video:

00:53

Tuča žene i muškarca usred Kopra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track