MATURANTI IZ BERANA ODUŠEVILI REGION Svaka devojka redom izabrala isti stil, a momci su ih CARSKI ispratili ovim potezom (VIDEO)
Foto: prinstscreen/tiktok/beraneonlinetv

video

MATURANTI IZ BERANA ODUŠEVILI REGION Svaka devojka redom izabrala isti stil, a momci su ih CARSKI ispratili ovim potezom (VIDEO)

Crna Gora -

Još jedna generacija maturanata i maturantkinja pre nekoliko dana je svečanom šetnjom beranskim korzom označila kraj svog srednjoškolskog obrazovanja. Tradicija je da se maturanti prošetaju kroz grad dok ih za to vreme građani gledaju, snimaju i fotografiju. Iako mladi, maturanti iz Berana su dokazali da znaju šta znači dobar stil.

Na društvenim mrežama objavljen je video-snimak maturanata iz Crne Gore i gotovo da ne postoji osoba koja se nije oduševila izgledom ovih mladića i devojaka.

Šetajući u paru, i devojke i momci su izgledali izvanredno, pazeći na svaki detalj njihovih stajlinga.

MATURA, matura
foto: prinstscreen/tiktok/beraneonlinetv

Momci su igrali na sigurno, te je većina njih obukla košulju, sako, pantalone i cipele. Uglavnom su birali crna, bež ili siva odela, te su jednobojnim kombinacijama dopustili svojim pratiljama da zasijaju u punom sjaju.

@beraneonlinetv

UŽIVO Matursko veče u Beranama

♬ original sound - beraneonline

Svaka od njih je imala unikatan stajling, iako su se mnoge opredelile za šljokice i cirkone, krojevi haljina su bili potpuno različiti.

S obzirom na to da je u pitanju velika matura, devojke su pretežno birale duge haljine, a ono što je mnogima zapalo za oko je to da su sve bile elegantne i da nijedna od njih nije bila neprikladno obučena.

"Bravo za ove mlade ljude. Milina vas je gledati", "Berane je ponosno na svoju omladinu", "Jele i borovi", "Vi ste dokaz da ima nade i da omladina nije otišla u nepovrat", glasili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track