OVO JE DEVOJKA KOJA JE POGINULA KOD BIHAĆA! Ena autom sletela u Unu, pa ostala zaglavljena u vozilu: Prijatelji NEMI OD BOLA
Foto: Printscreen

tuga neviđena

OVO JE DEVOJKA KOJA JE POGINULA KOD BIHAĆA! Ena autom sletela u Unu, pa ostala zaglavljena u vozilu: Prijatelji NEMI OD BOLA

Bosna i Hercegovina -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju, 26. maja na magistralnom putu M-14 Bihać – Bosanska Krupa, u blizini Grmuša, smrtno je stradala 25-godišnja devojka Е.P, a kako se nezvanično saznaje radi se o Еni Pašalić iz Bosanske Krupe od koje se brojni prijatelji i sugrađani opraštaju na društvenim mrežama.

Ona se nalazila za upravljačem automobila "fiat punto", koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima sleteo u reku Unu.

U automobilu se nalazio i A.A. (24), koji je uspeo da se spase, a kako saznaje portal "Radio Sarajevo" njih dvoje su bili u emotivnoj vezi. Kako je za medije ranije potvrdio portparol Uprave policije MUP-a Unsko-sanskog kantona, Adnan Beganović, izvršen je uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.

"Nesreća se dogodila juče oko 18.45 sati. Nakon sletanja vozila u reku, suvozač A. A. (24) iz Bihaća uspeo je da ispliva, dok je vozač Е. P. iz Bosanske Krupe ostala zaglavljena u vozilu. Kada su ronioci specijalne policije MUP-a USK stigli do vozila i devojke, nažalost, mogli su samo konstatovati smrt devojke", izjavio je Beganović.

Nakon što je izvučeno telo nesrećne devojke, izvučeno je i vozilo, a put kroz kanjon Une je na nekoliko sati, dok je trajao uviđaj i izvlačenje vozila, bio potpuno zatvoren, te se saobraćaj se preusmeravao na alternativne pravce.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreću su uzrokovale stene koje su se sa obližnjih litica obrušile na put kojim je u kobnom trenutku prolazilo vozilo. U ovom trenutku nije sasvim poznato da li su stene udarile vozilo ili su doprinele da devojka izgubi kontrolu nad automobilom i sleti u reku Unu.

Pomenuti put koji kroz kanjon Une spaja Bihać i Bosansku Krupu, zbog brojnih krivina i uskog kolovoza je vrlo opasan, a na mnogo mesta nije adekvatno zaštićen od obrušavanja stena, pa je i ranije dolazilo do ovakvih incidenata.

Pre nekoliko godina na početku puta bio je postavljen znak da vozači ovim putnim pravcem saobraćaju na vlastitu odgovornost, ali je zbog negodovanja javnosti uklonjen.

"Tuga ,tuga do bola!", "Lepa moja Еna. Još uvek verovati ne mogu ...","Nek ti je večni rahmet. A svako ko te poznavao će imati samo lepa sećanja na tebe. Naša Еna, naše nasmijano lice kroz Krupu na mlinu što sedi ...", "Ode još jedna lepa cura iz mog grada neka ti je večni rahmet pamtimo te kao lepu i veselu curu koja pređe preko mosta sa osmehom na licu ...", samo se neki od komentara na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/ATVBL/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:14

Navodno žena sletela automobilom u Nišavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track