DIPLOMATSKI SKANDAL U PODGORICI: Bugarski predsednik napustio zgradu vlade zbog premijera Spajića?! NEIZVESNA I SVEČANA VEČERA
Foto: dts Nachrichtenagentur / imago stock&people / Profimedia, Minko Chernev/NurPhoto/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

šok

DIPLOMATSKI SKANDAL U PODGORICI: Bugarski predsednik napustio zgradu vlade zbog premijera Spajića?! NEIZVESNA I SVEČANA VEČERA

Crna Gora -

Premijer Crne Gore Milojko Spajić zakasnio je na sastanak sa bugarskim predsednikom Rumenom Radevim u Podgorici nakon čega je cela delegacija Bugarske napustila zgradu vlade!

Sastanak je bio planiran za 17 sati, bugarski predsednik, koji se nalazi u službenoj poseti Crnoj Gori, došao je na vreme, ali je nakon četiri minuta čekanja napustio zgradu vlade u Podgorici.

- Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi vlade u 17 sati pošto je predsednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsednikom Radevim. Prethodni sastanak predsednika vlade sa najvećom turističkom kompanijom TUI trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsednika Bugarske posle četiri minuta čekanja napustila je zgradu vlade - rečeno je Vijestima" iz vlade.

Milojko Spajić
foto: Rusmin Radic / AFP / Profimedia

Iz vlade je dodatno pojašnjeno da je sastanak trebalo da se održi u istom salonu gde je bio sastanak sa predstavnicima nemačke kompanije i da je Spajić zakasnio jer je trebalo da se prostor pripremi za novi sastanak.

0654394504, Rumen Radev, polaganje zakletve, Bugarska
foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia

Rumen Radev se inače danas sastao u Cetinju sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem i potom u Podgorici sa predsednikom parlamenta Andrijom Mandićem.

Predsednik Bugarske, koja je članica EU, došao je sinoć u Crnu Goru i prema protokolu na aerodromu ga je uz državne počasti dočekao zamenik predsednika vlade Aleksa Bečić.

Bugarski predsednik trebalo bi večeras da prisustvuje svečanoj večeri koju njemu u čast organizuje Milatović.

Bonus video:

04:11

SVE ŠTO JE MUKOTRPNO POSTIGNUTO 30. AVGUSTA, OVA VLADA RUŠI! Panaotović: Ono što planira Spajić je DIREKTNO PROTIV VOLJE GRAĐANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track