JEZIVO: Sin nedeljama živeo s mrtvom majkom u kući!
Foto: Profimedia

HOROR U KARLOVCIMA

JEZIVO: Sin nedeljama živeo s mrtvom majkom u kući!

Hrvatska -
KARLOVAC - Stanovnike karlovačkog predgrađa Novi Novaki, šokirala je vest da je policija u sredu ujutro u kući pronašla telo 77-godišnje Barice Bogović

Policija je saopštila da su došli po prijavi člana porodice u kuću i da su u 10.40 sati u kući pronašli beživotno telo žene. Komšije kažu da je danima nisu videli u dvorištu ili na ulici, a obično je izlazila da kupi hleb.

Kažu da su mislili da je možda otišla u posetu rodbini u Zagreb. Opisuju je kao jako dobru, i dragu ženu koja nije imala većih zdravstvenih tegoba. U porodičnoj kući živela je s mlađim sinom koji ima psihičkih problema, dok stariji sin živi u gradu.

Sin je sve vreme bio s mrtvom majkom u kući, jer su ga komšije i ovih dana viđale, što znači da je živeo uz leš majke koja je preminula pre verojatno dve nedelje. Sin je odvezen vozilom Hitne pomoći uz pratnju policije.

S obzirom na to da je nađeno telo bilo u raspadnutom stanju, smrt je nastupila najverovatnije pre desetak i više dana. Mrtvozornik nije uspeo da odredi tačan uzrok smrti, pa je naređena obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu. U kući nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt žene, odnosno koji bi upućivali na to da se s nekim borila.

I dok neki kažu kako su čuli da je sin bio nasilan prema majci, drugi kažu da to nisu primetili niti im se ona ikada žalila da trpi nasilje. Karlovačka policija je posle kriminalističkog istraživanja, utvrdili da je žena ipak umrla prirodnom smrću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja