BIVŠI GRADONAČELNIK SPLITA: Voleo bih da pobedi Tramp jer je oženio našu žensku!
Foto: Profimedia

Željko Kerum

BIVŠI GRADONAČELNIK SPLITA: Voleo bih da pobedi Tramp jer je oženio našu žensku!

Hrvatska -
Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum prognozirao je ishod predsedničkih izbora u SAD i dao podršku Donaldu Trampu.

"Ja mislim da će Hilari dobiti, koliko ja to pratim, a čitam puno već nekoliko godina, dosta toga pratim, i mislim da će ona dobiti. A vidiš, voleo bi bi da dobije Tramp jer je oženio našu žensku, jer ja smatram da je Slovenka kao da je i naša, i jer nam je bliže, a sve što mi je bliže, to je meni draže", rekao je u dahu Kerum.

Bivšu slovenačku manekenku Mealniju Tramp danas svi znaju kao suprugu američkog biznismena Donalda Trampa. Radila je kao model u Evropi dok se 1996. nije nastanila u Njujork, gde je upoznala svog sadašnjeg supruga, kada je njen život postao bajka.

Melanija je rođena je 1970. godine u mestu Sevnica u Sloveniji, završila je Univerzitet u Ljubljani, a na modnu pistu je zakoračila sa 16 godina.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njen put od rodne zemlje do Amerike bio je poput prave filmske priče. Budući da joj se mama bavila modnim dizajnom, Melnaija se tako zainteresovala za modu i završila na pisti. Dve godine su bile dovoljne da postane članica modne agencije u Milanu, da bi kasnije imala angažmane i u Parizu. Za 1996. godinu možemo reći da je bila presudna u njenom životu - tada se preselila u Njujork, a 2 godine kasnije na Nedelji mode je upoznala i kontraverznog biznismena Donalda Trampa.

Devojka iz bivše Jugoslavije je osvojila poznatog biznismena, a tek 6 godina kasnije Donald je verio svoju 24 godina mlađu devojku.

(Slobodna Dalmacija/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track