MAMIN BAHATI SIN UBIO DVE ŽENE DIVLJAJUĆI PO ZAGREBU, A ONA GA BRANI: Pustite ga na miru, nije kriv! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

KRILA GA OD NOVINARA

MAMIN BAHATI SIN UBIO DVE ŽENE DIVLJAJUĆI PO ZAGREBU, A ONA GA BRANI: Pustite ga na miru, nije kriv! (VIDEO)

Hrvatska -

ZAGREB - Marin Kamenički, (20) koji je u saobraćajnoj nesreći ubio dve devojke, napustio je zagrebačku bolnicu Sveti Duh. Kad je izlazio iz zgrade spustio je pogled, a preko glave navukao kapuljaču.

Sa njim je osim policajaca u civilu, bila i njegova majka Marina. U tih nekoliko metara Kamenički više nije dizao pogled.

"Pustite ga na miru, nije kriv", ogorčeno je vikala žena novinarima i navlačila kapuljaču Marinu preko lica dok nije seo u policijski automobil.

Marin Kamenički izazvao je jednu od najstrašnijih saobraćajnih nesreća na zagrebačkim ulicama u zadnjih nekoliko godina.

U skupocenom "mercedesu" on je u četvrtak uveče vozio Ilicom brzinom od 150 km/h. Kod kućnog broja 424 prešao je u suprotnu traku i zabio se u "opel astru", a zatim u "reno klio" pa u "mercedes" u kojem je bila žena sa troje dece, koji su, na sreću, prošli bez povreda.

Na licu mesta poginule su Laura Stelio (22) i žena (64) koja je bila na mestu suvozača u "opelu".

Kamenički je lakše povređen u nesreći , a policija ga je danas odvela na ispitivanje. Kamenički bi u tužilaštvu trebalo da da iskaz, a tužilac će zatim da odluči hoće li tražiti pritvor.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track