OVO SU ŠEFOVI IZ SNOVA, CENE DOBRE RADNIKE: Najboljim zaposlenima na poklon AUTOMOBILI!
Foto: 24sata.hr/ Željko Rukavina

GANULI IH DO SUZA

OVO SU ŠEFOVI IZ SNOVA, CENE DOBRE RADNIKE: Najboljim zaposlenima na poklon AUTOMOBILI!

Hrvatska -

Supružnici i vlasnici jedne hrvatske kompanije u Kloštru Podravskom Ksenija i Vladimir Ćurić radnicima su poklonili automobile i ganuli ih do suza.

"Prošlo je mesec dana otkad sam prvi put seo u poklonjeni automobil. I još sam u neverici. Vladimir i Ksenija su divni ljudi, puni razumevanja za svakoga od nas. Radi li se o teškoćama pojedinca ili zajedničkom druženju, oni nam prijateljski pruže ruku. To treba ceniti i zato sam srećan što sam deo tima koji ima veliko srce. Doslovce gigantsko", kaže Krunoslav Grabić, koji u kompaniji Gigant radi 20 godina. Poklonjene automobile voze i kolege Krunoslav Bartovčak i Ivan Vinković, takođe radnici u ovoj kompaniji koja se bavi PVC stolarijom. Vlasnici kažu da su želeli s radnicima da podele enapredak u poslovanju, piše 24sata.hr.

"Cilj nam je da i naši zaposleni osete ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i pozicioniranje na tržištu. Neki od njih s nama su već 20 godina, kad smo započeli proizvodnju PVC stolarije", kaže Vladimir Ćurić (50), a priču potvrđuje i pet godina mlađa supruga Ksenija.

"To je u neku ruku i nagrada za vernost i povjerenje koje jedni prema drugima iskazujemo. Bez uzajamog uvažavanja i poštovanja ne bismo dospeli tu gde smo danas", govore supružnici Ćurić. Osim što im je cilj da svi osjete napredak, istakli su da su radnici i poslodavci u istoj koži.

"Teško je naći dobrog poslodavca, kao što je teško naći i dobrog radnika. Naša firma zapošljava 17 ljudi i mi smo poput velike porodice. Često zajedno sednemo, proslavimo rođendane, godišnjice, ali tu smo i kad nekoga snađe nesreća. Najveći deo dana provodimo zajedno, a kad netko uđe u firmu, iz ne ne izlazi pre penzije", objašnjava Vladimir. Tvrdi da pokloni radnike ne obvezuju na ostanak jer svako ima pravo na izbor.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Željko Rukavina/ 24sata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja