Najnovije vesti

DETALJI TRAGEDIJE U KNINU: Otac zaboravio dečaka u kolima, mališan preminuo od vrućine! Evo zašto nije imao šanse da dozove pomoć!
Foto: Shutterstock

tuga

DETALJI TRAGEDIJE U KNINU: Otac zaboravio dečaka u kolima, mališan preminuo od vrućine! Evo zašto nije imao šanse da dozove pomoć!

Hrvatska
07:05h

Petogodišnji dečak preminuo je u zaključanom automobilu u Kninu.

Beživotno telo nesrećnog dečaka pronađeno je na parkingu u Jovićevoj ulici.

Reč je o petogodišnjaku iz Knina. Smrt deteta u zaključanom automobilu šokantna je sama po sebi, ali detalji tragedije su još šokantniji.

Kako saznaju medji, otac, majka i dečak su ujutro napustili automobil.

Otac, inače vojnik, vozio je majku na posao, a zatim je, pre nego što je otišao na posao, sina morao da vodi u vrtić.

Dečak, međutim, nije stigao u vrtić.

Sumnja se da je otac otišao na posao ne shvatajući da dečak koji je spavao na zadnjem sedištu automobila nije odveden u vrtić i da je još uvek u automobilu.

Otišao je na posao i zaboravio da je dečak još uvek u kolima Parkirao je automobil na parkingu i otišao do kasarne.

Dečak je ostao zaključan na zadnjem sedištu automobila. Temperatura u Kninu danas je bila preko 28 stepeni Celzijusa u hladu.

Trenutno je nepoznato da li se dečak probudio i da li je pokušavao da pozove pomoć, ali poznato je da se zid gradi nedaleko od mesta na kome je bio parkiran automobil. Sve ovo stvara veliku buku, pa je moguće da dečaka niko nije čuo. BMV takođe ima zatamnjena zadnja stakla, pa dečak, iako se na nekoliko metara od mesta na kome se nalaze kontejneri za smeće, očigledno niko nije ni video.

Oko 15 sati majka je došla po dečaka u vrtić, ali njega nije bilo. Tetkica je rekla da nije stigao ni do vrtića.

Majka je pozvala supruga, ali bio je uveren da je dečaka ostavio u vrtiću, pa su čak pregledani i snimci nadzornih kamera.

Kada je shvatio da dečak nije u vrtiću, otac je otrčao do automobila, otključao ga i pronašao sina u nesvesti. Pokušao je da ga reanimira, ali dečak više nije mogao da bude spasen.

Otac se po rečima stanovnika Knina, na kraju onesvestio od automobila.

Policija sprovodi krivičnu istragu protiv njegovog oca Oko 16 sati stigle su hitne službe. Potvrđena je smrt dečaka, a policija je započela istragu koja bi trebalo da rasvetli sve detalje tragedije bez presedana. Policija sada sprovodi krivičnu istragu protiv oca dečaka.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track