KOSIO LJUDE MERCEDESOM PA SUDIJI REKAO: Osećam se loše, nisam spreman da iznesem odbranu!
Foto: screenshot 24sata

doveli ga s lisicama na rukama

KOSIO LJUDE MERCEDESOM PA SUDIJI REKAO: Osećam se loše, nisam spreman da iznesem odbranu!

Hrvatska -

Saslušan Jan Erlih koji je pogazio pešake na parkingu tržnog centra u Buzinu

Jan Erlih (23) jutros u pratnji policije stigao u Opštinsko tužilaštvo na saslušanje. Imao je lisice na rukama a doveden je u pratnji dvojice policajaca.

On je pred sudijom rekao da se u ovom trenutku ne oseća se dobro i izrazio žaljenje te dodao da nije spreman da se sada brani.

Kako hrvatski mediji podsećaju, reč je o mladiću koji je u petak mercedesom od 500 konjskih snaga naleteo na pešake na parkiralištu tržnog centra Supernova u Buzinu i teško povredio troje ljudi. Još dvoje je lakše povređeno a najteže povređeni je na respiratoru.

Lekari koji su se borili za život jednog od teško ozlijeđenih na parkiralištu u Buzinu poručili su da su sada svi stabilno, javio je HTV. Iako su ga lekari stabilizovali, mladić je i dalje kritično, životno je ugrožen. Nalazi se u indukovanoj komi.

- Postoji faza istrage koja će kroz veštačenje utvrditi što se zaista dogodilo, kazao je advokat Jana Erliha (23) ispred Tužilaštva u Novom Zagrebu pa otkrio što dalje sledi. Tužilaštvo će odlučitiri hoće li biti istražnog zatvora ili ne, a to će biti u poslepodnevnim satima. Po mom iskustvu, mislim da će predložiti istražni zatvor - objasnio je.

Odgovorio je na pitanje što je bio uzrok nesreće.

- Da li se to dogodilo kao danak neiskustvu, teško je reći. Znam da se oseća loše, nije video snimke i sigurno proživljava s tim ljudima to što se dogodilo - poručio je advokat mladića.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja