NEMILOSRDAN NAPAD: Nemački ovčar se iskrao, pa ušao u tuđe dvorište i usmrtio psa kog je šetala MALA DEVOJČICA
Foto: Shutterstock

UŽAS

NEMILOSRDAN NAPAD: Nemački ovčar se iskrao, pa ušao u tuđe dvorište i usmrtio psa kog je šetala MALA DEVOJČICA

Hrvatska -

Juče oko 9.30 sati dogodio se napad psa na Branovečkoj cesti u zagrebačkoj Dubravi.

Nemački ovčar se udaljio iz dvorišta 72-godišnjeg vlasnika i sa otvorenim vratima na zemljanom putu došao u ograđeno dvorište porodične kuće i ušao unutra.

Tamo je napao ši-cu-a u vlasništvu 26-godišnje devojke, kojeg je u tom trenutku na povocu šetala njena sedmogodišnja ćerka. U tom trenutku 26-godišnjakinja je pokušala da razdvoji pse, a nemački ovčar ju je ugrizao za ruke.

Devojka je lakše povređena, ši cu je preminuo

Završila je u Kliničkoj bolnici Dubrava, gde joj je ukazana lekarska pomoć. Evidentirane su lakše telesne povrede. Ši cu je takođe zadobio ranu od ugriza i ukazana mu je veterinarska pomoć na Fakultetu veterinarske medicine, ali je od zadobijenih povreda preminuo tokom pružanja pomoći.

Delatnik Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba preuzeo je nemačkog ovčara na dalje promatranje. Na licu mesta izvršen je uviđaj. Iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno je da je kriminalističko istraživanje u toku.

(Kurir.rs/ Index.hr/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:12

RODITELJI SU KRIVI ZA VUČJAKA KOJI JE ISKASAPIO LICE DEVOJČICI? Stručnjak analizira: Ostavili su dete samo, pas je imao okidač!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track