GOSPOĐA GROZDA NA PIJACI PRODAJE DOMAĆU VIJAGRU: Prirodna 100 odsto, vaskrsava i mrtve, pitajte mušterije! GUŽVA NA TEZGI SVE VEĆA
Foto: Profimedia

hit

GOSPOĐA GROZDA NA PIJACI PRODAJE DOMAĆU VIJAGRU: Prirodna 100 odsto, vaskrsava i mrtve, pitajte mušterije! GUŽVA NA TEZGI SVE VEĆA

Hrvatska -

Najbolju vijagru, sto posto prirodnu i bez hemikalija, ne proizvodi Fajzer već Grozdana Brajković iz Šibenika!

Domaću vijagru moguće je kupiti samo na njenoj tezgi na šibenskoj pijaci. Ne treba vam recept i ne morate da se pravdati da preparat uzimate za nekoga prijatelja!

- Mi iz Dubravice to još zovemo i domaći skradinski Ferero Rocher! On i mrtve vaskrsava - kaže Grozdana.

Gospođa Grozdana je otkrila i sastojke.

- Ide mlevena smokva, malo našeg domaćeg rogača, takođe mlevenog, ztaim vanilin šećer, rum, malo domaće rakije, malo pomorandže, domaće, izrendaš, iscediš sok i dodaš malo domaćeg limuna. I sve to izmešaš, sjediniš, a onda dodaš malo čokolade za kuvanje sa malo putera. I na kraju, kad sve povežete, sameljete malo Petit Beure keksa, koji pomaže da se sve poveže! Ili, ako želite ili imate, umesto keksa dodajte mleveni badem ili orahe. To je još više kao vijagra - kaže Grozdana čiji stalni kupci na šibenskoj pijaci tvrde da je njen preparat stoprocentno efikasan.

Redovni kupci preparata su i turisti koji vole da šetaju šibenskom pijacom.

Grozdana je svakog "desetog u mesecu" na najpoznatijem dalmatinskom sajmu u Benkovcu gde je njena vijagra poznati brend!

(Kurir.rs/Šibenski/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track