SASLUŠANJE JEDNOG OD OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO VANJE GORČEVSKE: Velibor Manev prvo negirao, a onda detaljno opisao dvostruki zločin!
Velibor Manev, Foto: Printscreen/Skopje1.mk

SASLUŠANJE JEDNOG OD OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO VANJE GORČEVSKE: Velibor Manev prvo negirao, a onda detaljno opisao dvostruki zločin!

Severna Makedonija -

Jedan od osumnjičenih za ubistvo Vanje Đorčevske, Velibor Manev već satima svedoči u skopskom tužilaštvu, a osim njega saslušava se još jedna osoba uključena u istragu.

Izvori iz te ustanove navode da je Manev, rodom iz Velesa, detaljno ispričao kako su je došlo do ubistava Vanje Đorčevske i Panče Žežovskog.

Ko je druga osoba koja se ispituje, trenutno nije poznato. „Skopje1“ je zatražio potvrdu od Tužilaštva, odakle su naveli da se stalno preduzimaju potrebne mere i kada budu dostupne konkretne informacije, biće saopštene javnosti

“Na saslušanju su sva lica koja mogu imati neke informacije”, kazali su za “Skoplje1” iz Tužilaštva.

Za sada je poznato i da je juče Aleksandar Đorčevski, otac ubijene Vanje, priveden na saslušanje u Tužilaštvo i negirao sve tvrdnje da je umešan u otmicu i ubistvo.

Za ostale, osim osobe koja je prevezla osumnjičenog za organizovanje i izvršenje ubistava, krivicu su priznali Policijskoj stanici i Tužilaštvu.

Ministar Oliver Spasovski je istakao da je krivična prijava sastavljena na oko 100 stranica.

Sadrži sve detalje – izjave, iskaze, nalaze vještaka, snimke sigurnosnih kamera, telefonske liste svih osumnjičenih. U

toku je i ispitivanje i druge oduzete naprave.

Kurir.rs/Skoplje1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track