MAKEDONSKI NOVINAR PITAO: MINISTRE, DA LI JE FRIZER UBIJEN UNUTRA, ILI NAPOLJU Oglasilo se tužilaštvo, evo jezivih detalja UBISTVA
Foto: Printscreen/Facebook

MAKEDONSKI NOVINAR PITAO: MINISTRE, DA LI JE FRIZER UBIJEN UNUTRA, ILI NAPOLJU Oglasilo se tužilaštvo, evo jezivih detalja UBISTVA

Severna Makedonija -

Poznato kako je ubijen Panče Žeževski iz Velesa

Tužilaštvo je saopštilo nove detalje o tome kako je ubijen frizer iz Velesa Panče Žežovski. U saopštenju Tužilaštva se navodi da su 22. novembra četvorica osumnjičenih, nakon prethodnog dogovora, kidnapovali Panču Žežovskog iz njegovog doma u Velesu.

Cilj je bio da ga nateraju da da svoj automobil "sitroen" kako bi njime oteli Vanju Đorčevsku, a zatim su ga ubili kod sela Rudnik i njegovo telo zakopali u jamu.

"Nakon što su ušli u njegov dom, fizički su ga napali, vezali i odvezli automobilom do sela Rudnik, gde su ga lišili života hicem iz vatrenog oružja jednog od osumnjičenih", kažu u tužilaštvu.

Monstrumi
Monstrumi foto: Skoplje1

Ministar spoljnih poslova Spasovski potvrdio je da je ubistvo Velesčanina izvršeno van njegove kuće, i nagovestio je da će MUP ispitati sve detalje i tragove ukoliko postoji umešanost više osoba u ubistva.

"Ministre, da li se zna da li je Velešanin ubijen kod kuće ili napolju? Odgovor je bio: "Napolju, ne kod kuće."

Nestanak Žežovskog MUP-u je prijavila njegova ćerka, dva dana nakon što je kidnapovan i ubijen, ali nije prijavila da nema i njegovog automobila "sitroen", koji je kasnije pronađen u selu Brazda, gde je bilo i telo Vanje Đorčevske. Iz istrage tužilaštva i MUP-a, kao i prema izjavama osumnjičenih, Ljupčo Palevski je osumnjičen kao osoba koja je ubila Panču i Vanju.

(Kurir.rs / Kanal 5 / Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja