Ovo morate imati: Najbolji specijal o Svetskom prvenstvu i hiljade načina da zaradite na Mundijalu!
Foto: Promo

Ovo morate imati: Najbolji specijal o Svetskom prvenstvu i hiljade načina da zaradite na Mundijalu!

Sport -

Trk u Meridian po listu! U njoj je specijal u kome se nalaze najvažniji podaci o svim timovima, najboljim igračima, stadionima i gradovima u kojima se SP održava.

To naravno nije sve jer u njemu možeš da nađeš hiljade načina da zaradiš! Opklade na sve što ti padne na pamet! Tu su svi mečevi sa proširenom ponudom gde će biti svega - od konačnog rezultata i broja golova, do duplih igara i broja kornera.

foto: Promo

U specijalu se mogu naći sve najbitnije informacije koje su ti potrebne za praćenje Mundijala. Analiza svakog tima, analiza najboljih igrača i taktike svih učesnika, a tu su i tekstovi o gradovima, stadionima i kompletan istorijat Svetskih prvenstava. Svi najbitniji podaci na jednom mestu.

Naoružaj se znanjem pred Svetsko prvenstvo, sada kada imamo spisak Srbije i očekujemo naredne mečeve "Orlova", brušenje forme pred Mundijal.

Naravno sve nas najviše zanimaju dve stvari - kako će proći Srbija i ko će osvojiti Mundijal. Kvote na osvajače Mundiajala su već mesecima tu, a sada se mogu i kombinovati sa ponudom za najboljeg strelca prvenstva.

foto: Promo

Što se tiče Srbije možeš da se kladiš i na najboljeg strelca Srbije, tačan poredak našeg tima ili tačan poredak u našoj grupi -- a to je samo delić ponude.

Kladi se na tačan poredak u svakoj grupi, najboljeg strelca svakog tima, a naravno i na najboljeg igrača prvenstva, najboljeg golmana i asistenta - sve individualne nagrade su u ponudi!

Trk u Meridian jer te tamo čekaju hiljade podataka, hiljade opklada, hiljade načina da ti fudbal bude zanimljiviji - a džepovi puniji!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track