Ovde su se najviše radovali pobedi Srbije, jer su dobro napunili džepove!
Foto: Dado Đilas

Ovde su se najviše radovali pobedi Srbije, jer su dobro napunili džepove!

Sport -

Herojska pobeda Srbije nad Kostarikom obradovala je celu naciju, ali od svih u Srbiji najviše su joj se obradovali igrači Meridianbeta! Svako ko je verovao u "orlove" imao je sjajnu šansu da više nego duplira svoj ulog!

Novi kapiten Srbije Aleksandar Kolarov "skinuo je paučinu" sa ugla gola Kejlora Navasa i tako doneo radost svima, a najviše igračima u Meridianu. Ovaj gol je značio da je došla sjajna kvota na pobedu Srbije 2.15 - veću za čak 15% nego u većini drugih kladionica!

Ova kvota je bila u okviru Lige izuzetnih kvota dela ponude koji zaista opravdava svoje ime! To naravno nije sve, jer su u okviru ove ponude nalaze svi mečevi Svetskog prvenstva - tako da sa svakim novim parom dobitak raste brže nego ikad!

Trk u Meridian! Ko veruje u komandanta Kolarova, selektora Krstajića i drugove - zna šta mu je činiti.

foto: Dado Đilas

Naravno da su tu i sjajne kvote na najboljeg strelca Srbije, te plasman našeg tima u finalu! Današnji mečevi nude i neverovatnu ponudu - ako odigrate na sva tri favorita dobićete kvotu 4.20, a već sutra - kvotu 11!

Uz to svaki dan imaš šansu da osvojiš bonus od 10.000 dinara - ako pogodiš najveću kvotu tog dana, a preko 1.000€ te čeka ako pogodiš najveću kvotu tokom SP!

Do meča sa Švajcarskom ima još nekoliko dana, taman da se naši momci odmore i dobro pripreme taktiku za naredni meč. Deluje da su sada i oni najskeptičniji razuvereni i da svi veruju u "orlove".

Svi ćemo ih bodriti - a mnogi sa tiketom u rukama! A za tiket - pravac u Meridian gde te čekaju ekstra bonusi i najbolje kvote.

(Promo - teskt / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track