Mega kvota na Srbiju! Veruj u "orlove" i dobićeš 3.20 samo u Meridianu!
Foto: Promo

Mega kvota na Srbiju! Veruj u "orlove" i dobićeš 3.20 samo u Meridianu!

Sport -

Svi čekamo taj meč sa Švajcarskom! Pobeda bi Srbiji donela prolaz dalje, a svi koji veruju u "Orlove" treba da požure do Meridiana! Samo tamo možete da nađete kvotu 3.20 na Srbiju!

Jedna dobra utakmica nas deli od onoga što čekamo punih 20 godina - plasmana reprezentacije u nokaut fazu Svetskog prvenstva! Zato bodri "orlove" uz tiket, a kada je već tako iskoristi najbolju kvotu.

foto: Promo

Osim toga tu je i mega kvota 10.00! Za sve one koji veruju da Srbija već na startu može da povede - kvota da će posle prvih 10 minuta Srbija voditi je ravno 10.00! Tako da samo jednim parom na tiketu možeš desetostruko da zaradiš!

To naravno nije sve - sutra vas očekuju mnogobrojni specijali kada je ovaj meč u pitanju, a za sada možete i da iskoristite ubedljivo najbolju kvotu na Srbiju kao osvajača Svetskog prvenstva! Ako "orlovi" naprave podvig i uspeju da pobede i obraduju naciju - kvota je 275!

Ova kvota je DUPLO VEĆA nego u većini ostalih kladionica, a ako mislite da nije relano da "orlovi" dođu do trona - to su mislili i za prvenstvo na Novom Zelandu!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track