RAZLOG VIŠE DA VERUJEŠ U POBEDU RUSIJE: Samo u Meridianu!
Foto: reuters

RAZLOG VIŠE DA VERUJEŠ U POBEDU RUSIJE: Samo u Meridianu!

Sport -

Rusija je uspela da uradi nešto za šta su mnogi mislili da je nemoguće - da izbaci Španiju sa Svetskog prvenstva. Ako veruješ da "Zbornaja" sada može da prođe Hrvatsku - iskoristi najbolju kvotu u Meridianu.

To naravno nije sve, jer ako se desi da Hrvatska prođe dalje na penale - ova kladionica će svima koji se klade na prolaz Rusije vratiti uloženi novac.

Što se tiče samog meča Rusija će imati ogromnu podršku sa tribina, ali je i pored toga tim Zlatka Dalića izuzetan favorit. No i Španci su mnogima delovali kao tim koji će vrlo lako dobiti domaćina ovog Mundijala, pa je Akinfeev odveo svoj tim dalje. Ako pak veruješ da Rusi mogu u prvih devedeset minuta da dođu do pobede - mega kvota u Meridianu je 4.30.

foto: Reuters

A ako se desi da Rusi povedu u prvih 10 minuta možeš 12 puta uvećati svoj ulog.

Kao i na svim ostalim mečevima u nokaut fazi Svetskog prvenstva i na ovom meču možeš da dupliraš novac ako se kladiš da će sudija konsultovati VAR.

Pred ovaj meč Rusi mnogo očekuju, a još od vremena Sovjetskog saveza reprezentacija nije stigla ovako daleko. Sada se već bude stare ambicije i mnogi veruju da ovaj tim može i do samog kraja. Ako se to desi - Rusija će goreti, a ti možeš dobro da napuniš džepove jer je kvota na to fenomenalna.

Ovu sjajnu ponudu nađi samo u Meridianu!Zato trk do kladionice da odigraš tiket!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track