PRVI PUT U ISTORIJI: Meridian izbacio kvote na fantasy Premijer lige!
Foto: Promo

PRVI PUT U ISTORIJI: Meridian izbacio kvote na fantasy Premijer lige!

Sport -

Englezi fudbal igraju i tokom praznika, a ne samo da ljubitelji fudbala čekaju sjajne utakmice - već i fantasy! Bukvalno svi koji prate fudbal imaju svoj fantasy tim - a sada na svom fantasy timu mogu i da zarade!

Kladionica Meridian je napravila pravu revoluciju u klađenju jer je izbacila kvote za fantasy Premijer lige! Ponuda kakvu nikad do sada niste videli znači da možete da se kladite na fantasy poene više od 40 igrača širom lige!

Granica poena na Aleksandra Mitrovića je 5.5 poena - što znači da je dovoljno da postigne gol protiv Vulvsa i pogodićeš kvotu 1.85!

Napadač reprezentacije Srbije je ove sezone postigao 7 golova u Premijer ligi, a kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević je za sada na brojci od pet pogodaka. Poslednji je došao u neverovatnoj pobedi nad Mančester sitijem.

Zbog sjajne forme našeg veziste granica na njega je nešto veća - 7.50. Dakle ukoliko Milivojević bude imao 8 ili više fantasy bodova čeka te kvota 3.40!

Pred nama je 19. kolo Premijer lige a osim najveće standardne ponude za klađenje, najvećih kvota kada su strelci golova u pitanju Meridian ti daje šansu da se prvi put u Srbiji kladiš i na fantasy.

Granica poena za sve golmane i defanzivce je 5.5, dok su granice za veziste i napadače ili 5.5 ili 7.5. Najveću kvotu - 4.0 ćeš dobiti ukoliko Džo Hart ili Lukaš Fabijanski budu imali 6 ili više fantasy bodova

Iskoristi ovu priliku i osim što u narednom kolu tvoj fantasy tim može da ti donese pobede u ligama u kojima učestvuješ - može da ti donese i novac!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track