ZARADITE I VI NA FUDBALSKIM TRANSFERIMA: Jedinstvena kladioničarska ponuda za letnji prelazni rok
Foto: Profimedia

ZARADITE I VI NA FUDBALSKIM TRANSFERIMA: Jedinstvena kladioničarska ponuda za letnji prelazni rok

Sport -

Klubovi, igrači, menadžeri… Svi zarađuju na fudbalskim transferima koji u poslednje vreme probijaju sve granice, pa zašto da i vi ne budete među onima kojima će džep biti puniji posle nekog prelaska fudbalera iz kluba u klub?

Dovoljno je na sajtu mozzartbet.com odaberete neku od brojnih opcija za klađenje na prelazni rok, i učinite leto zanimljivijim.

Primera radi, već mesecima se govori o Nejmarovom nezadovoljstvu u Pari Sen Žermenu, a ni čelnici prebogatog francuskog kluba nisu zadovoljni njegovim učinkom i rado bi ga prodali, ali s obzirom na to da su ga platili 222.000.000 evra, pitanje je da li će se naći neko ko bi mogao da iskešira traženu sumu.

Nejmar bi svakako najviše voleo da ponovo sarađuje s Mesijem u Barseloni, a kvota da će se to desiti je 2,10, što znači da ćete ako uplatite 1.000 dinara na ovu opciju, i pogodite, podići 2.100 dinara. S druge strane, kvota da će Brazilac ipak ostati u PSŽ-u je 2,00, dok se ostale opcije procenjuju manje realnim - prelazak u Juventus nosi kvotu 9,00, u Real 13, u Mančester Junajted 50…

Što se Pola Pogbe tiče, jasno je da bi i on voleo da ovog leta promeni sredinu i ode s Old Traforda, ali cena takođe nije mala. Prema bukmejkerima, najveće su šanse da do transfera neće doći (kvota 1,40), dok je kvota na prelazak u Real 2,50, a na povratak u Juventus čak 40!

Ako je verovati kladionicama, sledeći klub Maura Ikardija - koji uz pomoć superuge i menadžera Vande Ikardi mesecima ratuje sa svojim klubom Interom - je Juventus. Kvota da će tako biti je 1,80, a da će ostati u Interu 3,00.

Kladionica MOZZART nudi još dosta opcija, a iskustvo nas uči da je letnja pijaca kako se bliži kraju sve zanimljivija. Očekuje se da do kraja leta u fudbalskoj Evropi pukne neka bomba, a budita baš vi ti koji će je pogoditi!

Kompletnu ponudu za klađenje na prelazni rok pogledajte OVDE.

Promo tekst / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track