ZVEZDIN PLUS NA HLADNOM SEVERU: Crveno-beli u Finskoj trasiraju put ka Ligi šampiona
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

ZVEZDIN PLUS NA HLADNOM SEVERU: Crveno-beli u Finskoj trasiraju put ka Ligi šampiona

Sport -

Crvena zvezda savladala je Helsinki sa 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a sada je na redu revanš na stadionu „Telija 5G arena“, u sredu u 18 časova.

Golovima Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, crveno-beli imaju prednost koja im omogućava da mirnije odigraju utakmicu u Finskoj, ali opuštanje ne sme, a i poznavajući stil Vladana Milojevića, neće biti.

Zvezda je favorit prema Meridian kladionici, pa je tako kvota na pobedu šampiona Srbije 1.90, trijumf finskog kluba je 3.80, a remi 3.25.

Mali broj golova donosi kvotu 1.70. Ako očekujete da će se mreže baš tresti, igru 3+ možete naplatiti po kvoti 1.98!

U Beogradu je postignut jedan gol glavom, dao ga je Boaći, a ako smatrate da Zvezda to može opet da učini – Meridian vas časti kvotom 4.00, bilo ko da je strelac iz redova crveno-belih!

Ako oba tima postignu po gol glavom, a vi to stavite na svoj tiket čeka vas fantastična kvota 25, a za tri i više golova glavom – kvota je magičnih 70!

Finci moraju da jure minus iz prve utakmice, pa je moguće da će biti i nervoze od samog početka. Pa, vi to možete i da iskoristite! Ako u prva dva minuta padne žuti karton – naplatićete po kvoti 12!

Prvi korner u istom periodu, bez obzira ko ga izveo, može vaš ulog uvećati osam puta!

Ostale više nego zanimljive igre možete potražiti na Meridianbet sajtu, u specijalu posvećenom utakmici Helsinki – Crvena zvezda.

Sreda, 18 časova, daleki sever Evrope... Zvezda je u plusu dva gola - nadamo se da će njenim igračima biti toplo i posle utakmice u Helsinkiju!

( Promo tekst / Foto: Kurir / Aleksandar Radonjić )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track