Eurobank i Mančester junajted udruženo za decu Srbije
Foto: Promo

Eurobank i Mančester junajted udruženo za decu Srbije

Sport -

Partnerstvo Fudbalskog kluba Mančester junajted i Eurobanke na polju platnih kartica započeto je u aprilu 2014. godine. U proteklih pet godina izdato je preko 29.000 Eurobank–Mančester junajted ko-brendiranih kreditnih, debitnih i pre-paid platnih kartica koje korisnicima pružaju čitav niz finansijskih i drugih pogodnosti, poput posete Old Trafordu.

Zahvaljujući ovom partnerstvu u Srbiji je po prvi put održana Mančester junajted škola fudbala. Od 16. do 20. septembra mladi fudbaleri uzrasta 11 godina, imali su priliku da svoje umeće i veštine usavršavaju uz najbolje fudbalske trenere iz Engleske.

foto: Promo

U skladu sa zajedničkim vrednostima koje gaje, Eurobank i Mančester junajted posebnu pažnju posvećuju društveno odgovornim projektima usmerenim ka deci. Tokom prethodnih godina sa velikim zadovoljstvom pružili su podršku Fudbalskom klubu „Mungosi“ u kome treniraju deca sa invaliditetom, zatim Fudbalskom klubu Sportskog saveza invalida Srbije, Fudbalskom klubu Dečijeg sela iz Sremske Kamenice, Prihvatilištu za decu. U tom duhu Mančester junajted škola fudbala ugostila je decu iz domova bez roditeljskog staranja, SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela Sremska Kamenica.

Predstavnici Eurobanke i Mančester junajteda duboko veruju da će na ovaj način skrenuti pažnju mladih na važnost bavljenja sportom, značaj timskog duha, fer pleja, ali i omogućiti da sva deca imaju jednake mogućnosti i budu ravnopravni članovi zajednice.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track