VREME ZA PRVENAC JOVIĆA Može li srpski Falkao da reši madridski derbi?
Foto: Profimedia

VREME ZA PRVENAC JOVIĆA Može li srpski Falkao da reši madridski derbi?

Sport -

Vreme je za prvi ovosezonski madridski derbi. Atletiko će dočekati Real u subotu (21 čas), a pobednik će i na vrh tabele La Lige.

Kada igraju ljuti rivali, ceo grad je na nogama, pa će tako i Madrid "goreti" u 7. kolu Primere. Može i da se posmatra kako će Luka Jović u goste velikom prijatelju Ivanu Šaponjiću, samo je malo verovatno da će bivši fudbaler Partizana biti u protokolu Atletika.

Sa druge strane, Jović bi mogao da povede napad "kraljevića", ili će čekati šansu sa klupe ukoliko Zinedin Zidan da prednost zemljaku Karimu Benzemi. A možda krene i sa dva špica?

I pored ne baš sjajnih partija, Real je lider La Lige sa 14 bodova i dočekuje gradski derbi sa bodom više u odnosu na trećeplasirani Atletiko. Između madridskih rivala samo je Sosijedad sa identičnim učinkom kao "jorgandžije".

I jedni i drugi igraju vrlo promeljivo od početka sezone, ali nekako osvajaju bodove... Atletiko teško pobeđuje Real u prvenstvu, nije na poslednjih šest mečeva (četiri remija i dva poraza) još od februara 2016. Zato ga je dobijao u Ligi šampiona i demolirao u poslednjem susretu - bilo je 7:3 u nimalo prijateljskom susretu u SAD.

Simeoneova četa je nadigrala Zidanovu i za trofej Superkupa Evrope, prvi u sezoni, posle produžetaka sa 4:2. I zato je blagi favorit, pa je Meridianbet daje kvotu 2.55 na "keca". Pobeda Reala na vrućem gostovanju vrednuje se sa 2.88, dok je najveća kvota na remi - 3.35.

Od poslednjih pet prvenstvenih mečeva samo je jedan otišao u 3+ (kvota 1.93), svi ostali su bili 0-2 (kvota 1.89).

U velikoj Meridian ponudi možete da pogađate i tačan rezultat, broj golova, da li će biti penal ili ne, ukupno kornera, ali i da li će biti više ili manje od 7.5 žutih kartona. Na svakom prvenstvenom meču od 2011. bilo ih je najmanje pet, jer uvek pršti kada igraju Atletiko i Real...

Sigurno će u centru pažnje biti Žoao Feliks! Njegov klub i reprezentacija Portugala pobedili su na poslednjih 19 utakmica kada je bio strelac.

Da će zatresti mrežu Reala dva ili više puta Meridianbet daje lepu kvotu 11! A, da li je vreme za prvenac Luke Jovića - kvota je 2.90 da će srpski reprezentativac postići najmanje jedan pogodak.

Za Luku Jovića smo vam izdvojili i jednu igru iz našeg specijala, da će postići pogodak i pobeda Real Madrida po kvoti 4.50.

Ili možda prognozirate da će madridski derbi rešiti Azar ili Bejl, odnosno Dijego Košta ili Alvaro Morata?

Sve zanimljive igre i najbolje kvote možete pogledati u posebnoj Meridianbet ponudi!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track