SAMO U MERIDIANU Kvote za ljubitelje Fantasy Premijer lige
Foto: Profimedia

SAMO U MERIDIANU Kvote za ljubitelje Fantasy Premijer lige

Sport -

Ljubitelji fudbala jedva čekaju vikend da uživaju u mečevima Premijer lige, a pored najboljih kvota, Meridianbet vam jedini nudi još nešto posebno.

Možete da se kladite i na Fantasy Premijer lige! I tako se dodatno zabavite dok pratite utakmice u postojbini fudbala, i to samo i jedino u Meridianu.

Fantasy Premijer lige je izuzetno popularan širom sveta, okuplja neverovatan broj poklonika engleskog fudbala koji danima znaju samo o tome da pričaju.

Koga izabrati u tim, ko protiv koga igra, da li je neko povređen, za kakvu formaciju se opredeliti, da li će Gvardiola odmarati Sterlinga ili ne, ko ovaj put da mi bude kapiten, kakav raspored ima Arsenal?

Samo su neka od desetine pitanja sa kojima se svakodnevno susreću pasionirani ljubitelji "fantazija". Možete da napravite i lige samo za sebe i vaše prijatelje i tako se međusobno takmičite. Ako već niste, pridružite se i Meridian Fantasy ligi.

Svakako zabava koja traje tokom cele sezone, a sada je uz Meridianbet dobila novi oblik. Kada već možete uz najbolje kvote da uživate prateći utakmice Premijer lige, zašto ne biste na sličan način dodatno pratili i Fantasy?!

Jedino Meridian vam nudi kvote na igranje Fantasy Premijer lige. Najčešća granica je 5.5 poena i možete da prognozirate da li će određeni igrač osvojiti više ili manje poena u 8. kolu Premijer lige.

Totenhem na startu kola u subotu (13.30) gostuje Brajtonu i kvota je čak 3.00 da će Kristijan Eriksen imati više od 5.5 poena. Sa druge strane, na Harija Kejna je kvota 2.30 da će imati manje od zadate granice.

Veliki broj igrača je u ponudi samo u Meridianbetu, pa možete da prognozirate i da li će više ili manje poena odneti Mohamed Salah, Sebastijan Aler ili raspucani Aubamejang.

Možda verujete u Džejmsa iz Junajteda, kvota je 2.40 da odnosi više od 5.5 poena, ili pak Serhija Aguera na koga je granica 7.5 poena i identična kvota na manje poena.

Bodovanje učinka igrača preuzima po sistemu bodovanja sa zvaničnog sajta Fantasy Premijer lige.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track