Srpska zastava podignuta u Olimpijskom selu

dobrodošlica

Srpska zastava podignuta u Olimpijskom selu

Sport -
Uz olimpijce Srbije i rukovodstvo naše misije, svečanosti su, pored gradonačelnika olimpijskog sela, prisustvovali predsednik i generalni sekretar OKS Vlade Divac i Đorđe Višacki, kao i ambasador Srbije u Velikoj Britaniji Dejan Popović

LONDON - Svečanom ceremonijom podizanja državne zastave i intoniranjem himne Srbije u olimpijskom selu u Londonu, domaćini 30. letnjih Olimpijskih igara poželeli su dobrodošlicu srpskim sportistima.

Uz olimpijce Srbije i rukovodstvo naše misije, svečanosti su, pored gradonačelnika olimpijskog sela, prisustvovali predsednik i generalni sekretar OKS Vlade Divac i Đorđe Višacki, kao i ambasador Srbije u Velikoj Britaniji Dejan Popović.

Tom prilikom, šef misije olimpijskog tima Srbije Branislav Jeftić uručio je gradonačelniku ispis ćiriličnog pisma u duborezu, kao poklon srpske delegacije, a potom se u upisao na Zid olimpijskog poverenja.

Svečanost je uveličana kulturno umetničkim programom Nacionalnog pozorišta mladih iz Londona.U ovom trenutku u Londonu se nalazi 85 sportista iz Srbije, a u narednim danima timu će se pridružiti atletičari, tekvondisti i kajakaši

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track