ZAŠTO JE NASTAO KORONAVIRUS? Odgovor zna "gospodin" koji ne zna šta će sa PRSTIMA! Poznat je kao "veliki higijeničar"!
Foto: Fonet

da nije tužno bilo bi smešno

ZAŠTO JE NASTAO KORONAVIRUS? Odgovor zna "gospodin" koji ne zna šta će sa PRSTIMA! Poznat je kao "veliki higijeničar"!

Sport -

Mnogi stručnjaci i dalje nemaju odgovor kako je nastao koronavirus

Da li je stvoren u nekoj laboratoriji, da li je na potekao sa kineskih pijaca ili je u pitanju nešto treće, možda nekad i saznamo.

Ali, na pitanje zašto je nastao virus, odgovor ima selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev, baš onaj gospodin kojeg često možemo videti kako zavlači ruku tamo gde joj nije mesto...

Stav Joakima Leva je da je čovek sam kriv, odnosno, da je sam stvorio sve loše stvari koje mu se dešavaju u poslednje vreme.

“Poslednjih nekoliko dana me motivisalo na duboko razmišljanje. Sve je, čini mi se, doživeo kolektivnu katarzu. Imam osećaj da se i priroda usprotivila ljudskom ponašanju, jer način na koji smo živeli i radili proteklih godina bio je neodrživ”, počeo je Lev.

Popularni " Jogi je nastavio u istom stilu

“Bili smo okrenuti novcu, pohlepi, moći i što većem profitu. Uopšte nas nisu zanimali glad u svetu, prirodne katastrofe. Sada smo suočeni s nečim što pogađa baš sve, napokon smo shvatili šta je zapravo važno u životu”, podvukao je selektor Nemačke.

Kada su fudbalske teme u pitanju, Lev je podržao odluku UEFA da odloži Evropsko prvenstvo, jer je trenutno borba za ljudske živote najvažnija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track