Najnovije vesti

EVO SJAJNIH VESTI ZA SVE: Na poklon novi AJFON ko voli
Foto: Promo

EVO SJAJNIH VESTI ZA SVE: Na poklon novi AJFON ko voli

Sport

Kraj protekle godine doneo je tri nova iPhone-a – jedan obični i dva Pro-a. Što se izgleda tiče, nema nekih velikih razlika među njima, osim što je na običnim kućište od aluminijuma, dok je na Pro modelima od nerđajućeg čelika.

iPhone 11 Pro Max ima OLED ekran dijagonale 6,5”, za razliku od obične „jedanaestice” koja koristi LCD tehnologiju. Možemo reći da je slika na običnom iPhone 11 savršena, ali šta tek onda reći za sliku na Pro Max modelu koja je još bolja od toga. iPhone 11 Pro Max ima tri kamere, od čega su dve ultraširokougaone, a uveden je i specijalni noćni mod, pa sada slikanje u izlascima sa lošim osvetljenjem neće predstavljati nikakav problem.

Takođe, iPhone 11 Pro Max može izdržati pod vodom znatno duže od svih prethodnih modela. Praktično je otporan na sva polivanja kafom ili nekim drugim pićem, padanja u bazen, ali i padanja u WC šolju (da se ne lažemo i to se dešava). Ipak, bez preke potrebe ne morate isprobavati ove stvari.

Jedina mana ovog telefona jeste njegova cena, koja se na tržištu kreće u iznosu od 180.000 dinara, što, opet, za neke fanove ovog modela ne predstavlja problem, jer smatraju da za traženi novac dobijaju adekvatan kvalitet. Ipak, iPhone 11 Pro Max ostaje nedostupan za većinu. Pa kako onda do njega? Odgovor je Mozzart Lucky Super 6.

Mozzart Lucky Super 6 nastavlja da oduševljava sve više ljudi što zbog visokih dobitaka, što zbog takmičenja gde su nagrade iz nedelje u nedelju sve veće i veće. O čemu se ovog puta radi? Svi dobitni tiketi igrača odigrani 13. 6. pretvaraju se u poene, potom se poeni sa najbolja tri tiketa tog dana sabiraju i zbir predstavlja osvojeni broj poena za taj dan, a igrač sa najvećim brojem poena biće nagrađen mobilnim telefonom iPhone 11 Pro Max. Takmičenje se odnosi samo na tikete odigrane onlajn.

Odigraj svojih šest odmah i zgrabi novi iPhone.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...