PONEDELJAK U ZNAKU NAGRADA: Na poklon Sony Playstation 4 i bonusi za klađenje
Foto: Promo

PONEDELJAK U ZNAKU NAGRADA: Na poklon Sony Playstation 4 i bonusi za klađenje

Sport -

Bonus dobrodošlice i globalno najpopularnija gaming konzola za nikad jači početak sedmice!

Pauza je gotova, uskoro su sve najjače fudbalske lige u pogonu i pravi je trenutak za festival nagrada u režiji Meridiana, koji će trajati iz nedelje u nedelju!

Kratko i jasno – Meridian ti poklanja Sony Playstation!

A za nove igrače tu je i 500 RSD bez ikakvih uslova.

Spemi se za veliki broj nagrada za koje će ti biti potrebno samo ono u čemu si i do sad uživao – u tiketima, počevši „običnih“ do onih sa jakim kvotama i uplatama.

Da bi se kvalifikovao za takmičenje, dovoljno je da imaš tiket sa uplatom od barem 100 RSD i da na njemu budu samo mečevi iz Top 5 liga – čuvenih „Liga Petice“.

Svaka faza ovog velikog takmičenja traje od petka do ponedeljka i donosi 5 nagrada:

• 1. mesto – Sony Playstation 4 (u ovoj fazi takmičenja) • 2. mesto – bonus 5.000 RSD • 3. mesto – bonus 3.000 RSD • 4. i 5. mesto – bonus 1.000 RSD U svakoj fazi takmičenja minimalni depozit koji je neophodno da uplatite u petak, uoči početka novog ciklusa, je 500 RSD i u konkurenciji ste za osvajanje nagrade.

Ako se još uvek nisi registrovao, ne brini, ništa lakše – kada to završiš dobijaš i 500 dinara bonusa na poklon, za savršeni početak.

Više o detaljima takmičenja saznaj ovde.

Bonus dobrodošlice od 500 dinara, Premijer liga, La Liga, a uskoro i Bundesliga i Serija A uz vrhunsku promociju kladionice Meridian – podižu fudbal na viši nivo!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track