Pazi, BetOle gazi! Bonus dobrodošlice 100% na registraciju
Foto: Promo

Pazi, BetOle gazi! Bonus dobrodošlice 100% na registraciju

Sport -

Uz BetOle klađenje nikada nije bilo lakše, brže i isplativije. Mnogi igrači su se već uverili koliko je naša aplikacija jednostavna za korišćenje i registrovanje, i koliko je usluga brza i kvalitetna. Mi pratimo svetsko tržište i nudimo odlične kvote u više nego velikoj ponudi prematch i live događaja.

Sve što ste ikada zamišljali sada je na klik od vas!

Naša platforma za online klađenje napravljena je prema potrebama i zahtevima svakog igrača. Bavili smo se statistikama, istraživanjem i formiranjem različitih platformi igara na sreću i kreirali smo aplikaciju koja oduševljava sve ljubitelje online klađenja.

Uz BetOle, igrače čeka niz posebnih pogodnosti, odmah nakon registracije! Samo neke od njih su: bonus dobrodošlice, mogućnost formiranja sopstvene strategije uz pomoć alata kao što su „Bet Builder“ i „Cashout“, „freebet“ bonus, bonus na broj parova i mnogi drugi.

„Bonus dobrodošlice“ je odličan način za ostvarivanje prvog bonusa, a sve što je potrebno je da se igrač registruje na našem sajtu – www.betole.com. Svega nekoliko klikova je dovoljno da se ostvari pravo na 100% „freebet“ bonusa na prvi deposit u vrednosti do 5.000 dinara, koji će „leći“ na „freebet“ račun odmah nakon uplate.

Naš „Bonus tip“ čine posebno odabrani mečevi koji imaju značajno bolju kvotu u odnosu na redovnu ponudu. „Bonus tip“ će svaki tiket učiniti vrednijim, jer će i ukupna kvota biti bolja nego na bilo kom drugom mestu!

Tu je i „Bonus na broj parova“ koji omogućava igračima da ostvare bonus čak do 350%, a takodje, veoma smo ponosni na naš bonus „Svaki tiket dobija”, jer igračima nudi malo više spokoja pred neizvesne završnice mečeva. Svaka uplata donosi „freebet“, bez obzira na to kakav je konačan ishod utamica, a jedini uslov je da kvota bude veća od 1.25. Kod nas zaista svaki tiket dobija!

BetOLe je prvi na tržištu i na polju „online“ kazina. Naše kazino igre svake nedelje omogućavaju igračima da ostvare posebne pogodnosti. Tako na odigranih 1000 spinova, naši igrači mogu da povrate iznos od 10% potencijalnog gubitka na svoj račun. Vraćeni novac može se podići u celosti, može biti zamrznut ili ponovo uložen u bilo koju od igrara na platformi BETOLE.

Na našem sajtu čekaju vas i Jackpot-ovi u iznosu do čak 100.000 dinara!

BetOle je u naletu! Priključite se i iskoristite mnogobrojne benefite! Čekamo Vas! OLE!

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track