Najnovije vesti

U SUSRET OLIMPIJSKIM I PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Ministar Udovičić se sastao sa ambasadorom Japana Kacumatom!
Foto: Ministarstvo Omladine I Sporta

U SUSRET OLIMPIJSKIM I PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Ministar Udovičić se sastao sa ambasadorom Japana Kacumatom!

Sport

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se danas sa ambasadorom Japana u Republici Srbiji, Nj. E. Takahikom Kacumatom, i razgovarao o svim segmentima daljeg produbljivanja uspešne saradnje u oblastima omladine i sporta dveju zemalja.

Posebna tema razgovara bile su i predstojeće Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju, počev od uslova u kojima će se sportisti takmičiti u Tokiju ovog leta, zaključno sa svim zdravstvenim aspektima koji su dominantna tema u ovoj fazi priprema za najveće sportske planetarne događaje.

Vanja Udovičić
foto: Ministarstvo Omladine I Sporta

Ministar Udovičić posebno se zahvalio Nj. E. Takahiku Kacumatu na tome što će naši sportisti imati i omogućen boravak i gostoprimstvo u Japanu u završnim pripremama pre Olimpijskih igara što je od izuzetnog značaja za naše reprezentativce.

Jedna od tema bila je i formalizacija saradnje kroz potpisivanje Memoranduma o razumevanju između Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, nauke i tehnologije Japana o saradnji u oblastima omladine i sporta u narednom periodu.

(Foto: Ministarstvo Omladine I Sporta)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...