Najnovije vesti

MINISTAR UDOVIČIĆ SA NAJBOLJIM SRPSKIM STRELCIMA, SA PORUKOM: Šampionske medalje stvaraju samo jaki timovi
Foto: Ministarstvo omladine i sporta

I OVOG VIKENDA SA SPORTISTIMA

MINISTAR UDOVIČIĆ SA NAJBOLJIM SRPSKIM STRELCIMA, SA PORUKOM: Šampionske medalje stvaraju samo jaki timovi

Sport

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i danas je sa našim sportistima koji su u pripremnom ciklusu za Olimpijski igre u Tokiju.

Najbolji strelci Srbije i ministar razgovarali su direktno i otvoreno o svemu važnom za njih i na strelištu, ali i van njega, kao i o svim budućim planovima i potrebama na putu ka najvišem cilju ovog leta - olimpijskim medaljama za našu Srbiju.

Vanja Udovicic
foto: Ministarstvo omladine i sporta

“Šampionske medalje stvaraju samo timovi koji su odlučni i jaki, koji ne staju pred izazovima i veruju da i znaju i mogu da stignu do cilja. Svaki detalj je važan, a neretko i odlučujući i zato smo tu da direktno komuniciramo o svemu i svakodnevno. Naši reprezentativci u streljaštvu su rešeni, motivisani, vredni i posvećeni, a mi smo tu da im pružimo svu moguću podršku, i na terenu, ali i van njega, da kada je najvažnije imaju mirnu ruku i hitac koji pogađa metu”, rekao je, između ostalog, ministar Udovičić.

Vanja Udovicic
foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministarstvo omladine i sporta i kroz nikad veću finansijsku podršku sistemu sporta nastoji da pruži najbolje uslove našim olimpijcima i onima koji se tek bore za osvajanje kvote za Tokio, a ministar i lično i neposredno da pruži dodadnu motivaciju i podstreh, kao i da prenese i svoje sportsko olimpijsko iskustvo našim sportistima, jer za najsjajnija odličja uslov je tim koji je zajedno svakog dana i u svemu.

1 / 6 Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Kurir.rs/Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...