Mozzart daje najveće kvote na svetu: Betis 1,93, Ajaks 1,32, Salcburg 1,32!
Foto: EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Betis 1,93, Ajaks 1,32, Salcburg 1,32!

Sport -

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove nedelje tri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Španije, Holandije i Austrije.

ELČE - BETIS (NEDELJA, 16.15), DVOJKA 1,93

Betis će nastojati da nastavi impresivnu formu u Primeri kada danas popodne otputuje u Elče na megdan rivalu kojem preti ispadanje. Tim iz Sevilje je pobedio na pet od poslednjih šest utakmica u prvenstvu, usled čega se popeo na sedmo mesto na tabeli, dok Elče trenutno zauzima 17. mesto, sa samo dva boda više od zone ugroženih. Domaćin je pre mesec dana pobedio Sevilju i bio je to rezultat koji je budio nadu u bolje dane zeleno-belih, ali otrežnjenje je brzo stiglo u vidu jednog odvojenog boda u poslednja tri susreta. Prvi sudar u sezoni pripao je Betisu sa 3:1.

HERENVEN - AJAKS (NEDELJA, 16.45), DVOJKA 1,32

Ajaks je u odličnoj situaciju u finišu Eredivizije. Ima osam bodova prednosti u odnosu na najbližeg konkurenta AZ, ali i čak dve utakmice manje, pa može da igra bez ogromnog pritiska na leđima, jer je i dres amsterdamskog velikana već dovoljno težak. Danas Kopljanike očekuje gostovanje Herenvenu, koji je na 10. mestu na tabeli, sa šest bodova zaostatka za mestom koje vodi u Evropu. Superfrizijci su već ostali bez šanse da se domognu međunarodne scene preko Kupa, iz kojeg su eliminisani baš na Abe Lenstri u polufinalu, i to od Ajaksa, koji ih je pre mesec dana preslišao sa 3:0. Tim iz Amsterdama nalazi se u seriji od 23 meča bez poraza u svim takmičenjima i sva je prilika da će nastaviti niz.

SALCBURG - ŠTURM (NEDELJA, 17.00), KEC 1,32

Bodovi su podeljeni, kreće austrijski plej-of i favorit je, naravno, Salcburg. Bikovi imaju četiri boda više u odnosu na prvog progonitelja bečki Rapid, pa ne bi smeli da se prerano opuste. Ali, na to će ih podsetiti i današnje gostovanje Šturma, koji im je u ligaškom delu takmičenja ove sezone dva puta uzeo meru. Istina, Sacburg mu se osvetio početkom marta u polufinalu Kupa, eliminisavši ga uz šamar u Gracu sa 4:0. Forma je na strani Bikova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track