NOVO VELIKO POJAČANJE ŽELEZNIČARA: Petar Mališić stigao u Pančevo
Foto: EPA.rs

NOVO VELIKO POJAČANJE ŽELEZNIČARA: Petar Mališić stigao u Pančevo

Sport -

Fudbalski klub Železničar, posle dugih i napornih pregovora, uspeo je da sklopi jedan od najvažnijih ugovora za predstojeću sezonu. Novo pojačanje u “Dizelki” je Petar mališić, jedan od najtalentovanijih mladih igrača Crne Gore i povremeni član mlade reprezentacije ove zemlje.

Mališić je 2001. godište i u Pančevo dolazi iz Podgorice. Jedan je od najprespektivnijih vezista u regionu. Fudbalski stručnjaci predviđaju mu sjajnu karijeru.

FK Železničar od Mališića očekuje veliki doprinos u kreiranju igre, a sve u cilju ostvarenja krajnjeg rezultata – plasmana u najviši rang takmičenja.

Da podsetimo, redove FK Železničar već su pojačali Brana Ilić, Žarko Marković, Igor Zonjić i Radoš Protić.

Pod rukovodstvom šefa stručnog štaba Dragana Aničića i njegovih saradnika Zorana Stojanovića, Vladimira Božića i Mila Đurovića, FK Železničar je nedavno počeo pripreme za novi pohod kroz fudbalsku Srbiju.

Prvi kontrolni susret Železničar bi trebalo da ima 10. jula, a dva dana kasnije ekspedicija “Dizelke” preseliće se u Sloveniju gde će odigrati četiri utakmice. Početak novog šampionata u Prvoj ligi zakazan je za 7. avgust kada će Želja gostovati u Žarkovu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track