PAKLENA ZAVRŠNICA OI: PREUZMI POKLON TIKET I PODRŽI NAŠE
Foto: Promo

PAKLENA ZAVRŠNICA OI: PREUZMI POKLON TIKET I PODRŽI NAŠE

Sport -

Kladionica Meridian novim korisnicima poklanja tiket u vrednosti od 1.000 RSD - registrujte se i preuzmite najjači bonus za online klađenje

Spemi se i velikim aplauzom pozdravi JEDINI BONUS BEZ USLOVA NA PLANETI! Zvuči nestvarno, apsolutno bajkovito, ali i te kako realno.

Kladionica Meridian ponovo je nadmašila očekivanja ljubitelja sportskog i online klađenja – ovog puta stiže do sada NEVIĐEN BONUS kao idealna dobrodošlica za sve nove korisnike.

PROMO KVOTA: JUŽNA KOREJA - SRBIJA, DVOJKA 1.10

Sve što je potrebno da učinite jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, unesete promo kod: KURIR i OD MERIDIANA NA POKLON DOBIJATE TIKET U VREDNOSTI OD 1.000 RSD!

Sutra nas očekuje poslednji dan takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju, a naši vaterpolisti će se boriti za zlato! Šansu za još jednu medalju imaju i odbojkašice, pa eto idealne prilike da sastavite šampionski tiket.

Ne trošite vreme – kreirajte nalog OVDE i to je sve – odmah stiže 500 RSD za tiket po vašem izboru i još 500 RSD ukoliko istog dana deponujete 500 RSD.

PROMO KVOTA: GRČKA - SRBIJA, DVOJKA 1.60

Uživajte u najboljoj sportskoj ponudi i NAJVEĆIM KVOTAMA NA PLANETI.

U nedelju i zvanično počinje nova sezona u francuskoj Ligi 1, a 13. avgusta nas očekuje početak prvenstva u Premijer ligi, Bundes ligi i LA Ligi.

“Ludinica“ od sporta samo je još jedan povod da kladionica Meridian časti sve buduće korisnike, ali i one koji to već jesu.

Povod za čast, ali i povod za uvođenje NOVIH OPCIJA ZA IGRU koje će vas oduševiti!

Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

Srećno!

Za svaku osvojenu medalju u Tokiju, bilo da je ona zlatna, srebrna ili bronzana - MERIDIAN DONIRA 100.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track