DA “ORLICE” OSVOJE ZLATO! Preuzmi 2.500 RSD i podrži odbojkašice u finalu Evropskog prvenstva
Foto: Promo

DA “ORLICE” OSVOJE ZLATO! Preuzmi 2.500 RSD i podrži odbojkašice u finalu Evropskog prvenstva

Sport -

Kladionica Meridian je ove subote spremila posebna iznenađenja. Za finale Evropskog prvenstva u ženskoj odbojci, zatim kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i nastavak Đokovićeve borbe za kalendarski slem na US Openu - čekaju vas najveće kvote na svetu, ali i vrhunski bonusi za online klađenje

Ova subota je zaista posebna. Osim što se u vazduhu osećaju poslednji trzaji lete, prelep dan upotpuniće i sportski događaji koji nas očekuju. Danas imamo za koga da navijamo, a ako želite da se uz to i zabavite onda je pravo vreme za jedan patriotski tiket!

Pre nego što vam donesemo najveće kvote na svetu, važno je da znate da odmah OVDE možete preuzeti POKLON TIKET U VREDNOSTI OD ČAK 2.500 DINARA!

Sve što je potrebno – REGISTRUJTE SE uz promo kod Kurir na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i BONUS JE VAŠ!

Samo danas i samo na portalu Kurir – Meridian ponovo pomera granice!

Pored fudbalske reprezentacije, odbojkaša i Novaka Đokovića, od 20 časova nas očekuje najuzbudljiviji meč ove subote – ženska odbojkaška reprezentacija Srbije se bori u finalu Evropskog prvenstva za novo zlato!

Imaće naše devojke istorijsku šansu da prvi put vežu čak tri zlatne medalje na Evropskim prvenstvima, a na tom putu stajaće stari znanac - Italija.

Za meč Srbija – Italija čekaju vas najveće kvote na svetu - kec je 1.75, dvojka 2.00

Protivnik uopšte nije naivan. Pogotovo najjača karika Paula Egounu koja je uz našu Tijanu Bošković najbolji korektor na svetu. Ipak, Srbija je favorit. Ponajviše zbog sjajne tradicije koju imamo protiv Italijanki koje smo pobedili u poslednja dva izuzetno bitna okršaja.

Najpre u finalu prošlog Svetskog prvenstva, a onda i ove godine na nedavno završenim Olimpijskim igrama kada smo sa 3:0 prosto počistili rivala sa tarafleksa.

I zato, budimo uz naše devojke, hrabro do kraja! Do nove medalje!

Preuzmite fantastičan poklon u Meridianu 2.500 RSD bonusa za online klađenje i odigrajte patriotski tiket.

Meridian
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track