VETAR U LEĐA ZA “ČARAPANE” – MOZZART SPONZOR FK NAPREDAK!
Foto: Promo

VETAR U LEĐA ZA “ČARAPANE” – MOZZART SPONZOR FK NAPREDAK!

Sport -

Valentina Vasić, generalni sekretar kluba; Najbolji prate najbolje, ova kompanija postaje naše veliko pojačanje

Mozzart je odavno prepoznat u društvu kao generator srpskog sporta, ne samo zbog poboljšanja sportske infrastrukture, pokretanja besplatnih škola sporta, donacije opreme niželigašima... Ovog leta su ozvaničene saradnje sa mnogim klubovima i savezima u regionu, a posle Novog Sada, Subotice, Kragujevca, Čačka, misija ulaganja u najbolje sportske kolektive nastavljena je u Kruševcu, potpisivanjem ugovora o sportsko-poslovnom partnerstvu sa FK Napredak!

Mozzartbet
foto: Promo

Čuveni “Čarapani” su dobro otvorili sezonu u najvišem rangu i uoči meča 14. kola sa Novim Pazarom zauzimaju petu poziciju. Plasman u Evropu donedavno se činio nedostižnim snom, ali pod Bagdalom tinja nada da su dani borbe za opstanak u eliti prošlost i da će se na stadionu “Mladost” igrati sve bolji superligaški fudbal.

“Napredak postaje deo Mozzart porodice, a ova kompanija postaje veliko pojačanje za klub. Uvek se vodimo onom rečenicom da najbolji prate najbolje, pa tako i ovoga puta”, naglasila je Valentina Vasić, generalni sekretar FK Napredak.

Generalnom direktoru kompanije Mozzart Slobodanu Prodanoviću uručen je dres sa brojem 2024, koji simbolično označava početak trogodišnje saradnje.

“Kruševac je sportski grad, a Napredak je svakako tim koji zaslužuje podršku, ponos ovog kraja i sigurnim korakom se vraća na fudbalsku mapu Srbije. Verujemo da ćemo kroz ovu saradnju uspeti da im pomognemo da ostanu u gornjem delu tabele i da ostvare svoje ambicije u narednom periodu”, naglasio je Prodanović.

Mozzartbet
foto: Promo

Mozzart je ekskluzivni beting partner FK Crvena zvezda, a u prethodnom periodu podržao je i mnoge druge superligaše: Vojvodina, Spartak, Radnički 1923. Ujedno je postao sponzor i rukometnog i odbojkaškog kluba Vojvodina, kao i košarkaškog kluba Borac.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track