Mozzart daje najveće kvote na svetu: Njukasl 2,10, Fjorentina 1,75, Braga 1,50!
Foto: Profimedia

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Njukasl 2,10, Fjorentina 1,75, Braga 1,50!

Sport -

Nigde nećete naći veće

Vanredna kola i Kupovi "obojiće" današnji dan, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za utorak su spremili tri kvote, i to jedinice na Njukasl, Fjorentinu i Bragu, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NJUKASL - NORIČ (UTORAK, 20.30), KEC 2,10

Neće biti bolje prilike za prvu pobedu Svraka od naredne. Njukasl večeras na premijeri 14. kola Premijer lige dočekuje Norič, koji je na tabeli odmah iznad crno-belih na pretposlednjoj poziciji sa tri boda više. Njukasl je neuspešno počeo sezonu, u Liga kupu je podbacio u prvoj rundi, gde nije mogao da se izbori sa Barnlijem, a u šampionatu Engleske ide mu još gore. Jedini je u ligi koji nema trijumf. Takav početak doveo je do ostavke Stiva Brusa, kojeg je pre tri nedelje zamenio Edi Hau. Sa novim strategom Svrake su remizirale sa Brentfordom (3:3) i izgubile od Arsenala (0:2) u gostima. Sa druge strane, Norič je sjajno odigrao prošle sezone u Čempionšipu, ali deluje da će se uskoro vratiti u drugi rang. Kanarinci su takođe smenili kormilara Danijela Farkea, a pre dve sedmice dužnost je preuzeo Din Smit. U poslednja tri kola Norič je ostvario dve pobede nad Brentfordom (2:1) i Sautemptonom (2:1), i remi bez golova sa Vulverhemptonom.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

FJORENTINA - SAMPDORIJA (UTORAK, 18.30), KEC 1,75

Za razliku od proteklih godina Fjorentina u tekućoj kampanji Serije A ima realne šanse da se dokopa evropskih pozicija. Trenutno je šestoplasirana, sa 21 bodom, koliko ima i Juventus, a od četvrte Atalante i mesta u Ligi šampiona deli je sedam bodova. Tu razliku može da smanji ukoliko večeras kod kuće savlada Sampdoriju, koja je prekinula seriju poraza i nanizala dva slavlja. U prošlom kolu, Fjorentina je na neverovatan način ispustila pobedu nad Empolijem, primivši u finišu dva gola i nadaće se da uz Dušana Vlahovića da se vrati na trijumfalnu stazu. Može se reći da Sampdorija ima slabu sezonu, ali Roberto D'Aversa i dalje drži situaciju pod kontrolom, jer je njegov tim van zone ispadanja. Sa 15 bodova, Dorija je 15. na tabeli, sa pet bodova više od Đenove koja je prva ispod crte.

BRAGA - VIZELA (UTORAK, 21.15), KEC 1,50

Ne ide Bragi ove sezone u Primeiri i već negde na trećini ligaške sezone je daleko od vodeće trojke. Arsenalisti su trenutno šestoplasirani, sa mogućnošču da se večeras dokopaju četvrtog mesta ukoliko u sklopu poslednjeg duela 12. kola pobede Vizelu na domaćem terenu. Trenutno Bragu 12 bodova deli od priželjkivane treće pozicije, koja nudi priliku igranja u Ligi šampiona. U prošlom kolu Braga je deklasirana od Benfike sa 6:1, potom je iskalila bes nad Santa Klarom u Kupu 6:0, a u četvrtak je poražena od Midtjilanda u danskoj sa 3:2, pa će kroz desetak dana igrati meč sa Crvenokm zvezdom za prolaz u narednu fazu Lige Evrope. Vizela iz objektivnih razloga može sebi da postavi samo jedan zadatak u tekućoj sezoni, opstanak. Za sada se ovaj tim nosi pristojno sa njim, zauzima 14. mesto na tabeli, ali sa samo dva boda više od zone ispadanja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track