Mozzart daje najveće kvote na svetu: Porto 2,00, Bornmut 1,80, Braga 1,75
Foto: EPA/GREGORIO CUNHA

Nigde nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Porto 2,00, Bornmut 1,80, Braga 1,75

Sport -

Bliži se kraj godine, ali se lopta i dalje kotrlja. Englezi su tradicionalno aktivni na isteku stare i dolasku nove godine. Bukmejkeri Mozzarta i danas imaju pune ruke posla, spremili su tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

PORTO – BENFIKA (ČETVRTAK, 22.00), KEC 2,00

Utakmica dana je veliki derbi portugalskog fudbala – Porto dočekuje Benfiku na Dragau u derbiju 16. kola Primeire. Pre samo sedam dana ovi timovi su odigrali meč osmine finala Kupa Portugalije. Zmajevi su bili ubedljivi, slavili su sa 3:0 i potpisali otkaz za trenera Orlova, iskusnog Žorža Žezusa. Porto je u odličnoj formi, vezao je četiri trijumfa, i to bez primljenog pogotka. Lisabonski gigant nije pobedio sedam vezanih utakmica četu trenera Serža Konseisaa. Na četiri poslednja duela u portugalskom Klasiku dalazio je tip 2-3 gola.

BORNMUT – KARDIF (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1,80

Trešnjice su opet na čelu Čempionšipa. Posle šest vezanih mečeva bez pobede, Bornmut je pre tri dana dobio KPR u Londonu sa 1:0 i pretekao Fulam na prvom mestu najjače druge lige na svetu. Priliku za nova tri boda ima večeras kada na stadionu Vitaliti stiže Kardif. Velšani su prethodnih sezona bili kandidati za povratak u Premijer ligu, ali ove ih čeka borba za opstanak. Tek su na 20. mestu, sa samo tri boda više od Piterboroa koji bi ispao da se šampionat sad završio. Sredinom septembra u Kardifu, izabranici menadžera Skota Parkera su dobili današnjeg rivala sa 1:0 pogotkom Danca Filipa Bilinga.

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

ARUKA – BRAGA (ČETVRTAK, 20.00), DVOJKA 1,75

Braga je poslednjih godina uspevala da pomrsi račune vodećoj trojki portugalskog fudbala – Portu, Benfiiki i Sportingu, ali ove sezone tim s Munisipala ne može više od četvrtog mesta i plasmana u Evropu. Aruka je u donjem delu tabele, sa samo bodom na prethodne tri utakmice. Braga, protivnik, Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope, sedam godina nije poražena od današnjeg rivala. Ima po tri pobede i tri remija na poslednjih šest mečeva. Braga je poražena na poslednja dva gostovanja u Primeiri, od Benfike na Lužu (1:6) i Porta na Dragau (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track