BORBA ZA ČETVRTFINALE! PREUZMI 2.000 RSD I ISPRATI LIGU ŠAMPIONA
Foto: Promo

BORBA ZA ČETVRTFINALE! PREUZMI 2.000 RSD I ISPRATI LIGU ŠAMPIONA

Sport -

Za ljubitelje fudbala nema veće radosti od one kada dođe sreda, a na programu je Liga šampiona! Još kada se „zakuva“, pa takmičenje uđe u završnu fazu... Šta reći, a ne sastaviti jedan šampionski tiket! Zar, ne?!

Borba za četvrtinu finala u prestižnom takmičenju znači dve stvari: uživanje u vrhunskom fudbalu i prilika da se sastavi dobitna kombinacija na tiketu!

SASTAVI TIKET ZA LIGU ŠAMPIONA – PREUZMI 2.000 RSD

Za prvu pobrinuće se najbolji svetski igrači današnjice, a za drugu najbolja sportska kladionica u regionu - Meridian vam ove srede donosi fantastičan bonus za sportsko klađenje - 2.000 DINARA za online i kladjenje uzivo.

Sve što je potrebno: registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije (uz promo kod “Kurir”) i dobijate ŠAMPIONSKI BONUS U VREDNOSTI OD ČAK 2.000 DINARA!

Nakon što se registrujete, automatski vam stiže 1.000 RSD (500 dinara za online klađenje i 500 dinara kazino bonusa), zatim ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD na vaš račun će biti uplaćen dodatni bonus od 1.000 DINARA za online kladjenje!

Ove srede na teren će istrčati fudbaleri Atletiko Madrida i Mančester Junajteda, kao i Benfike i Ajaksa.

SASTAVI TIKET ZA LIGU ŠAMPIONA – PREUZMI 2.000 RSD

Kristijano Ronaldo, Dušan Tadić, Luis Suarez i ekipa su sigurno zagrejali svoja stopala i daće sve od sebe da nam prirede fudbalski spektakl koji ćemo danima prepričavati.

Pa, hajde da vidimo šta je to što nas večeras čeka u osmini finala Lige šampiona.

ATLETIKO MADRID – MANČESTER JUNAJTED TIP X, 3.25

Sudar dva velikana koji posrću od početka sezone. Atletiko Madrid, ali pogotovu Mančester Junajted, u domaćim šampionatima vode veliku borbu da i naredne godine budu deo prestižnog takmičenja. Ipak, plasman u elitu mogu da traže i preko osvajanja Lige šampiona… U ovom trenutku tako nešto deluje nemoguće, ali su nas dešavanja na fudbalskim terenima kroz istoriju naučila da možemo sve da očekujemo.

Atletiko i Junajted igraju dosta neubedljivo, dogodi se povremeni bljesak, ali je on uslovljen individualnim raspoloženjem pojedinaca. I Španci i Englezi u svojim timovima imaju veliki broj majstora, zbog toga ako planirate da igrate na golove kvota na GG&3+ je 2.65.

SASTAVI TIKET ZA LIGU ŠAMPIONA – PREUZMI 2.000 RSD

BENFIKA – AJAKS TIP 2, 1.90

Da li Ajaks koji predvodi Dušan Tadić može da nastavi sa odličnim igrama u Evropi? Šta dodati za tim iz Amsterdama osim konstataciju da na poslednjih deset mečeva ima isto toliko pobeda. To svakako ne ide u prilog Benfiki, jer ako se Tadić i njegovi saigrači „razgoropade“ kako znaju, možemo očekivati da će biti puna mreža domaćina u Lisabonu. Ako verujete u Ajaks preporučujemo da oprobate kombinaciju iz 2-2, kvota 2.80.

*Napomena: kvote su podložne promenama

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track