MESTO MEGA BONUSA – MERIDIAN PAY TI DONOSI 50% VIŠE ZA ONLINE KLADJENJE
Foto: Promo

MESTO MEGA BONUSA – MERIDIAN PAY TI DONOSI 50% VIŠE ZA ONLINE KLADJENJE

Sport -

Sportski dani su pred nama! Velika evropska fudbalska takmičenja ulaze u završnu fazu, a vesti ne mogu biti bolje – Srbija ima čak dva predstavnika!

Crvena zvezda igra osminu finala Lige Evrope, baš kao i Partizan samo u takmičenju nižeg ranga, u Ligi konferencija. Takođe, aktuelna je sezona i u najjačim fudbalskim ligama, pa je trenutak idealan i za sastavljanje sportskih tiketa. A za to imamo dobitnu kombinaciju, takozvanu „siguricu“ ili duplu pobedu – kako god želite!

***PREUZMI BONUS – 1.500 DINARA***

Meridian pay i Paralela vam donose fatastičnu akciju: uplatite depozit na lokacijama Paralela trafika i na vaš Meridian korisnički nalog stiže MEGA BONUS – ČAK 50% VIŠE ZA ONLINE I KLADJENJE UZIVO!

Zvuči ka bajka, ali nije! Meridian pay vam pruža priliku da se osetite pobednikom i pre nego što odigrate tiket – zato posetite uplatno mesto Paralela i pojačajte tiket uz do sada neviđen bonus!

***PREUZMI BONUS – 1.500 DINARA***

I naravno, ovde se akcija ne završava! Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu – učinite to već danas jer prilikom registracije uz promo kod „Paralela“ dobijate 1.500 RSD BONUSA DOBRODOSLICE!

Pravila su jasna: svaki igrač, momentom registracije stiče pravo da dobije 500 RSD bonusa za sportsko klađenje, a ukoliko istog dana uplati depozit u minimalnoj vrednosti 500 RSD – na nalog stiže dodatnih 1.000 RSD bonusa za sportsko klađenje.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track